Кражби, достойни за Гинес: Мъж обра 30 магазина за един месец

  • 28 януари 2015 08:49

  • 2091
  • 1
Кражби, достойни за Гинес: Мъж обра 30 магазина за един месец
©

Кражби, достойни за рекордите на Гинес, извърши 21-годишен мъж в Казанлък. Младежът е успял да обере над 30 магазина в рамките само на 25 дни. Прибирал е паричните обороти. Той е успял да постави и още един рекорд– един от обирите е бил направен за 17 секунди, разказа НТВ.

Предпочитанията му са да влиза в магазини и да прибира оборота от каси и чекмеджета. Отмъкнал е близо 3 хиляди лева. И въпреки че се е опитал да не оставя следи и е слагал маска и ръкавици, полицията в Казанлък в крайна сметка го залавя. В него са открити част от монетите, средствата, послужили за престъпленията.

„Лицето е на 21 години, местен, криминално проявен във миналото, през последните няколко години не сме имали данни да е извършвал престъпление”, поясни Христо Петров от РУП- Казанлък.

Редовният крадец е разбивал всякакъв вид магазини, книжарници, заложни къщи, офиси, павилиони. Част от тях по няколко пъти. Той вероятно е действал сам. В някои от обектите крадецът не намира пари. Но щетите са нанесени– разбити са врати на обща стойност хиляди левове.

30-те разбити обекта са само официалната статистика. Предполага се, че са много повече, тъй като не всички собственици са уведомили полицията. 21-годишният мъж е под наблюдение на прокуратурата.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2091 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.01.28 | 13:38

1
jiveem v mutrensko upravlenie,nishto dobro ne ni zaka

Добави коментар

Водещи новини