Откриха изчезналия турист в Банско (обновена)

  • 24 януари 2015 19:37

  • 3438
  • 1
Откриха изчезналия турист в Банско (обновена)
©

Втори неприятен случай в Банско след инцидента с турския турист, който падна и бе откаран в болница с тежки наранявания.

От Планинската спасителна служба съобщават, че се издирва 64-годишен скиор, който е напуснал пистата и е изчезнал, съобщи Нова телевизия. Не е ясно дали човекът е ранен и паднал някъде в преспите или е успял да де добере до хора, но все още това не е стигнало до спасителите, засега не се знае. Мобилизирани са всички сили на спасителите в района на пистите в Банско. Не се съобщава и от каква народност е изчезналият скиор.

Спасителите намериха изгубилият се скиор. Оказало се, че той е чужденец, англичанин, на 65-годишна възраст. Открит е в улеите към хижа „Дамяница”, Банско. Спасителните екипи са го издирвали близо пет часа. „Състоянието му е относително добро, видимо е изтощен и изплашен. 65-годишният мъж е карал извън пистите, копирал е екстремен скиор”, съобщи председателят на Български Червен кръст Христо Григоров.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3438 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.01.25 | 15:14

1
Щом не азват народност, значи ще е незаконен наш талибан примат от мангуския скиорски род, дито гледат на карти.Да не се е преселил при св.Петър да му хвърли едни карти?

Добави коментар

Водещи новини