Педофилът от Калоянци ще лежи 8 години в затвора

  • 21 януари 2015 16:54

  • 1396
  • 1
Педофилът от Калоянци ще лежи 8 години в затвора
©

Окръжният съд в Кърджали осъди на 8 години затвор Осман Осман за изнасилване на 8-годишно момиченце.

Присъдата за престъплението, извършено на 2 октомври миналата година край кърджалийското с. Калоянци, не е окончателна. Делото започна с половин час закъснение заради инцидент с майката на изнасиленото дете. Влизайки в залата тя се нахвърли върху Осман, като успя да събори изпречилия се съдебен полицай, а след това припадна. Наложи се да бъде извикан лекар. При пристигането му майката отново колабира, предаде 24 часа.

След като страстите в залата се уталожиха заседанието започна. Първоначално прокуратурата поиска 18 години затвор за 34-годишния мъж. Адвокатът на родителите настоя за осъдителна присъда от 20 години. Педофилът обаче се призна за виновен, а служебният му защитник поиска делото да се гледа по съкратената процедура и настоя за присъда от 10 години, която да бъде намалена до 6 години и 8 месеца. Мотивите на служебния защитник бяха, че клиентът му признавал вината си и съжалявал. Като смекчаващо вината обстоятелство беше посочена умствената изостаналост на Осман.

"Признавам се за виновен. Съжалявам за случилото се", бяха думите, с които изнасилвачът се обърна към съда. Педофилът прие присъдата спокойно. След края на заседанието стана ясно, че и прокуратурата, и защитникът на Осман смятат да обжалват решението на окръжния съд на по-горна инстанция.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1396 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
kkk

2015.01.22 | 16:53

1
кастрация....после другото...

Добави коментар

Водещи новини