Битката за София започна

  • 19 януари 2015 07:00

  • 3526
  • 7
Битката за София започна
©

Битката за София започна. Големите играчи  сред партиите вече са набелязали номинациите си за столичен градоначалник, пише "Преса".

В София, където резултатът винаги е знаков те залагат на проверени и познати лица в опит да спечелят електоралната си любов.

ГЕРБ ще играе с Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска. Реформаторите засега са се спрели на бившия  общински съветник и настоящ депутат Вили Лилков. С него вече са водени разговори, има консенсус между партиите. В блока обаче се чуват гласове, че здравният министър Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва е печелившата карта заради натрупания рейтинг с предизвикателните изказвания за циганите и обещанията да увеличи заплатите в Спешната помощ. Пред реформаторите стои въпросът дали да излязат с общи листи  и в страната.

В БСП се обсъждат два варианта - бившият кмет на Благоевград Костадин Паскалев и  депутатката от София - област Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. И двамата обаче засега отказват.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3526 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Бойко Борисов е УНИКАЛЕН педераст!

2015.01.19 | 20:09

1
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол!

2015.01.19 | 20:09

7
А ТИ СИ УНИКАЛЕН НАСРАН ГЪЗ.

2015.01.19 | 20:09

5
SOFIA NIKOGA NE E IMALA PO-DOBAR KMET OT FANDAKOVA. IZKLUCHITELNO SPOSOBNA JENA. TEZI KOITO NE I HARESVAT DA SI SE VRNAT NA SELO,OTKADETO SA DOSHLI.

2015.01.19 | 20:09

6
Е няма по добра кметица,защото не Bи кара Bаc ромите да cи плащате тока и Bодата,При герб малцинcтBата cа по Bажни,защото те избират боко.

2015.01.19 | 20:09

4
Истината е, че единствените които не харесват Фандъкова, не са софиянци. Или са червени терористи. :))

2015.01.19 | 20:09

3
Gradonachalnik - Nachalnik na Policiata v naseleno mqsto Kmet - si e kmet. Kraino vreme e da go nauchite veche
САМО ГЕРБ

2015.01.19 | 20:09

2
Айде наще!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини