Папагали от цял свят радват посетителите на Мол Варна (галерия)

  • 16 януари 2015 15:23

  • 4080
  • 2
Папагали от цял свят радват посетителите на Мол Варна (галерия)
© Булфото

Истинско кътче от джунглата радва посетителите на Мол Варна. От 17 януари гостите на търговския център ще могат да видят на живо над 20 уникални папагала от цял свят, в обстановка, пресъздаваща местата, които обитават. Нещо повече, птиците от гостуващата изложба „Джунгла в мола“ са без клетки, накацали свободно на специални дървени стойки – по подобие на това, както могат да бъдат видени сред природата, съобщи "Булфото".

До 1 февруари посетителите на „джунглата“ ще могат да се докоснат отблизо до екзотичните птици от басейна на Амазонка, качулатите Какаду и забавните Еклектус от региона на Австралия и Океания, интелигентните Амазона - „гости“ от тропиците на двете Америки, и, естествено, до най-бъбривите африкански обитатели Жако.

Всички видове папагали, които са представени, са говорещи, а част от птиците са „родени“ в България – във ферма за развъждане на екзотични птици край Русе, поясняват организаторите на изложбата от "Rio Parrots BG". Гостите на „джунглата“ ще имат възможност да се снимат с красивите пернати в специален фотокът и да получат снимките си веднага.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4080 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.01.18 | 14:03

2
U PARLAMENTA E PULNO PAPAGALI KOITO NE RADVAT IMA I NEKOLKO PRASETA MAZNI OT DPS

2015.01.17 | 10:08

1
и екстремисти от АТАКА

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини