Роси Черногорова иска съпругът й Димитър Стоянов-Лудия да бъде кремиран

  • 16 януари 2015 14:01

  • 7018
  • 0
Роси Черногорова иска съпругът й Димитър Стоянов-Лудия да бъде кремиран
©

Топмакененката Росица Черногорова иска тялото на убития й съпруг Димитър Стоянов-Лудия да бъде кремирано след погребението му, което ще е в събота от 11 часа в Драгановите гробища в Пловдив. Те се намират в квартал "Кючук Париж", където живеят майката и бащата на родения в Перущица 38-годишен бивш боксьор ММА-боец.

Опелото ще бъде в храма "Свети Архангел Михаил" на Драгановите гробища на бул. "Александър Стамболийски", а след него тленните останки на Димитър Стоянов ще бъдат откарани в крематориума в София, тъй като такъв все още няма изграден в града под тепетата.

Младата и красива вдовица и майка на две прекрасни деца - 6-годишния Наско и 4-годишната Даяна, иска урната с праха на съпруга й да остане при нея.

Роси Черногорова е в шок и все още е рано да се каже дали ще остане в Пловдив или ще се върне обратно в София, където живеела преди брака си с Димитър Стоянов. Твърде е вероятно обаче красавицата да се изнесе от луксозната кооперация, край която бе екзекутирана любовта на живота й, пише "Труд".

Още в петък преди обяд от моргата в Пловдив бе освободено тялото на Димитър Стоянов, който бе смъртоносно прострелян в сряда около 19.30 часа с гладкоцевна пушка с използвани за лов на едър дивеч патрони 12-и калибър. Но до късните часове на последния за седмицата работен ден се чакаше разрешение за кремация от извършилите аутопсията патоанатоми от "Съдебна медицина", както и официалното становище на Окръжна прокуратура. Оттам и от областна дирекция на полицията в Пловдив обаче запазиха пълна "омерта" на мълчание относно всичко, свързано с убийството на Митьо Лудия.

Магистратите и разследващите само отрекоха съмненията и твърденията на Роси Черногорова, че зад смъртта на съпруга й стои един от босовете на подземния свят - Георги Славов-Жоро Главата.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
7018 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини