Утре погребват загиналия полицай Асен Асенов

  • 27 декември 2014 16:22

  • 2376
  • 0
Утре погребват загиналия полицай Асен Асенов
© Булфото

Приключи аутопсията на загиналия граничен полицай Асен Асенов. 34-годишният служител на МВР ще бъде изпратен утре  (28 декември) в последния си път от свои колеги от подразделения на Русе, Свищов и Бургас.

Кметът на Свищов увери, че общината и полицията ще подпомогнат организирането на поклонението на загиналия полицай, пише news7.bg

Колеги и близки на загиналия край българо-турската граница полицай Асен Асенов днес откараха тялото му към родното свищовско село Ореш. 

Шестимата ранени при тежката катастрофа, в която ЗИЛ се обърна в петметрово дере, все още са в шок и остават под лекарско наблюдение.

43-годишният Красимир Киров още е с болки от травмите по гърдите и кръвоизлив в корема, но няма да бъде опериран. Малко по-добре вече се чувства колегата му Димитър Стамов.

36-годишният Мехмед Бекир и Антон Вълев са в неврохирургията с мозъчни сътресения, травми по гръбначния стълб и наранявания по главата и тялото. Днес лекарите успокояваха техните близки че състоянието им бързо ще се подобри.

39-годишният полицай Красимир Илиев е добре след направената операция, такава предстояла и за полицай Райчо Петков.

Шестимата гранични полицаи обаче трудно преживяват загубата на колегата си Асен Асенов. Мъжете си спомнят ужаса в нощта, падането, удара, калта, водата и миризмата на бензин от разбилия се камион.

Случаят е поет от следствената служба в Бургас. Назначена е авто-техническа експертиза, която трябва да даде отговор каква е причината камионът да напусне пътното платно и да падне в дерето.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2376 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини