Вили Марковска чака момиче

  • 13 декември 2014 14:54

  • 6928
  • 3
Вили Марковска чака момиче
© Булфото

В жълтата преса върви слух, че Виолета Марковска се развежда, след като преди 2 години тя се омъжи за Ивайло Ангарски, син на финансиста Красимир Ангарски. Актрисата обаче не направи нищо, за да спре тези интриги. Нито отрече, нито потвърди раздялата, разгласявана от миналото лято в тези медии, пише в. "24 часа".

Напълно неочаквано за всички, които я познават, в понеделник тя съобщи, че чака първото си дете – доказателство, че и с брака ѝ всичко е наред.

Марковска е човек, който предпочита да не обсъжда много личния си живот, както и да не го показва. Досега никога не е коментирала публично връзката си с Ангарски. Наясно са само най-близките ѝ – роднини и приятели, че отношенията им са стабилни и двамата са много влюбени. Знаят и какво казват докторите за пола на бебето - засега май е момиче.

“Да имаш дъщеря, е голям късмет” - материал с това заглавие пусна два пъти в личния си фейсбук самата тя преди дни и така потвърди, че чака момиче.

Терминът ѝ е напролет. Вероятно ще роди малко преди рождения си ден, който е на 24 април.

Вече е в майчинство и от месец е спряла да играе в театъра. Марковска има главни роли в две постановките - “Имам нужда от теб” от Нийл Саймън и “Избори до дупка” от Бранислав Нушич. Първата няма да се играе, докато тя е бременна. А във втората има заместничка - актрисата Теменуга Первазова. Пиесите са от репертоара на театъра на Искра Радева “Искри и сезони.”

Виолета Марковска няма да се появи и в следващия сезон на “Столичани в повече”, който е напълно готов и ще се излъчи през следващата година. Според сценария още в предните епизоди героинята ѝ Мария Чеканова заминава да живее в чужбина. И сега няма да се върне.

Марковска се омъжи за Ивайло Ангарски през юни 2012 г.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6928 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.12.16 | 12:46

3
praim majki

2014.12.16 | 12:46

2
и тая се уреди
Дочка

2014.12.16 | 12:46

1
Нищо не чака.Това е тумор.

Добави коментар

Водещи новини