Личен мотив или криминално деяние зад изчезването на Сертов (видео)

  • 10 декември 2014 08:18

  • 4373
  • 4
Личен мотив или криминално деяние зад изчезването на Сертов (видео)
©

Личен мотив или криминално престъпление са двете версии за изчезването на бившия шеф на ДАНС Петко Сертов. Това заяви в предаването "Добро утро, България!" по TV7 адвокатът му Константин Симеонов, който е и един от най-добрите му приятели.

Той не изключва Сертов да е станал жертва на убийство или на изнудване. Ако беше изнудване, досега вече щеше да има развитие, заяви гостът.

Той подчерта, че Сертов не е бил нито депресиран, нито се е страхувал за живота си, нито е бил болен и не е имал видимо основание да изчезне. Не е имал и финансови проблеми. Фактът че е оставил телефоните си у дома, не е изненадващ. Всеки професионалист го прави при секретни срещи – целта е да не може да бъде немерен и подслушван.

Симеонов изключи и вероятността Сертов да е станал жертва на ПТП. По думите му има още версии, които напълно може да бъдат отхвърлени. Сред тях са, че е разполагал с важна информация, заради която е бил изнудван; както и че е искал да отиде във Франция, където да преподава.

Няма връзка и фактът, че Сертов все още фигурира в управата на сдружение с идеална цел, което има масонски характер. Редом с него в УС на "Братство и чест" е и Константин Симеонов.

Последвайте канала на

Нора Виткова
4373 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.12.10 | 16:52

4
Щом големите шефове от службите, а дори и бивши, нямат сигурност за живота си, каква сигурност може да има обикновения човек! Да живее Мутростан!
Идеал Петров

2014.12.10 | 11:44

2
Който е взел пари за патока и не е свършил работа отива при Андрей Карлович!
каката на баткото

2014.12.10 | 11:48

3
гледай ти, изпращат послание на френския посланик,че певеца му вече не пее, но най вероятно е от ответната страна да отвлекат съдия Румяна Ченалова за да върнат отговор на съобщението ,а тя също ще попее за много работи!
мен

2014.12.10 | 10:36

1
Странно е написана фамилията на баща му в този бюлетин.

Добави коментар

Водещи новини