Разбиха наркогрупа в Благоевград

  • 07 октомври 2011 11:24

  • 801
  • 0
Разбиха наркогрупа в Благоевград
©

Криминалисти от Областната дирекция на МВР в Благоевград неутрализираха престъпната дейност на двама санданчани, занимаващи се с разпространение на наркотици, информираха от пресцентъра на полицията в областния град.

В операцията са участвали служители от сектор „ПКП” при ОД МВР и районните полицейски управления в Благоевград, Сандански и Петрич.

На 01-и октомври към 23.00 часа в района на ГКПП - Кулата е спрян за проверка лек автомобил Тойота, управляван от гръцкия гражданин.При обиск на автомобила полицаите открили в жабката плик с 80 гр. бяло, прахообразно вещество. При полевия наркотест намереното реагирало на кокаин. Гръцкият гражданин е задържан в Районното управление на МВР в Петрич с полицейска заповед за 24 часа. За случая е прокуратурата.

На гръцкия гражданин е повдигнато обвинение и му е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража за 72 часа”. При последвалите процесуално-следствени действия в Сандански са установени лицата, продали наркотика на гръцкия гражданин.

В РУП Сандански са задържани с полицейска заповед за 24 часа двама криминално проявени мъже от Сандански. На дилърите са повдигнати обвинения за разпространение на наркотици и с постановление на Окръжна прокуратура е наложена мярка „задържане за 72 часа”. По случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

Десислава Станева
801 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини