Тенденциите в кулоарите - пред медиите, спречка се Цачева с Манолова (видео)

  • 21 ноември 2014 11:09

  • 2799
  • 10
Тенденциите в кулоарите - пред медиите, спречка се Цачева с Манолова (видео)
©

Вторият ден дебати по парламентарния правилник стана повод за поредната словесна стрелба между шефа на Народното събрание и червеното острие Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

По време на парламентарното обсъждане на Второ четене се обсъждат и неподкрепените предложения, заяви от парламентарната трибуна Манолова, която обаче набързо бе прекъсната на парламентарния шеф.

Изслушахме внимателно прегледа Ви от вчерашния ден. Много внимателно проследих прегледа. Ето това е злоупотреба с права на народни представители, ядоса се Цачева.

Очевидно не сте внимавали, докато правех преглед на вчерашния ден, защото в противен случай щяхте да си спомните, че например времето за изказвания на парламентарните групи, неговото намаление, което не беше подкрепено от комисията, вчера се промени в пленарна зала. Очевидно сте забравили, контрира я обаче Манолова.

И на какво основание коментирате гласуван вече текст от трибуната, когато се обсъжда член 57, запита Цецка Цачева

Коментирам тенденцията на това мнозинство, на тази четворна коалиция, да ограничава права, които се случиха във вчерашния ден, посочи Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Това очевидно ядоса Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23, която се обърна към социалистката с думите: „Тенденциите в кулоарите пред медиите“.

А вие на какво основание ме репликирате от парламентарната трибуна, недоумя Манолова.

Взимам повод от начина, по който вие се държахте, защити се Цачева.

Ами, излезте и се изкажете в пленарна зала, прикани я Манолова.

Тук Цачева се пошегува с думите: „Просто съм казала, че последователно ще спазвам практиката на 42 Народно събрание“.

Последваха бурни ръкопляскания в зала.

Не сме ограничавали от правото на изказване нито един народен представител и сме му давали възможност да направи лични обяснения, побърза да се защити бившият заместник-председател на парламента от кабинета на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21.

Времето Ви изтече, г-жо Манолова Благодаря ви, поряза я Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23.

Последвайте канала на

2799 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2014.11.22 | 12:46

10
Цачева разби наглата Манолова

2014.11.22 | 12:46

9
ДОСТОЙНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА Г-ЖА ЦАЧЕВА,А ИНЕННО С АРГУМЕНТИ,НО МАЯ КОСТИНБРОДСКА ЕДВА ЛИ ЩЕ СИ ВЗЕМЕ ЗАБЕЛЕЖКА.КОТКА ПО ГРЬБ ПАДА ЛИ.

2014.11.22 | 12:46

8
Манолова си е и си остава простакеса!

2014.11.22 | 12:46

7
абе кой беше казал, че тази цецка отговаря на определението, че няма по-нагъл от пребоядисан комунист.
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.11.22 | 04:54

6
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че Волен Сидеров е бил главен редактор на синия Вестник ''Демокрация''? Нима забравихте че Волен Сидеров е бил член на СДС? Нима забравихте че, като главен редактор на вестник ''Демокрация'', обясняваше как трябва да бъдат изпратени в Кувейт Български войски за да помагат на братята Американци? Нима забравихте че Волен Сидеров тогава се възмущаваше че Желю Желев не бил голям демократ? Нима забравихте как пък след това Волен започна да говори против НАТО? Нима забравихте че Волен Сидеров като главен редактор тогава обясняваше , как националистите нямат място в България, те трябвало да отидат в Турция и Гърция, обясняваше че там имало национализъм, в България щяло да има демокрация? Нима забравихте думите на Волен Сидеров като главен редактор на ''Демокрация'' че, най-мъдрия политик се нарича Ахмед Доган, а националистите са едни мръсни и потни хора? Всеки който иска да провери думите ми, можеда го направи. Вестник Демокрация го има в Библиотеките, всеки може да го провери. За заключение братя сидерасти, да не забравите да се кланяте на телезвизията на Аллах, АлфаТВ.
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.11.22 | 04:52

5
''ДОКЛАДНА от Ахмед Емин – началник кабинет Г-н Председател Във връзка с постигнатото споразумение с г-н Волен Сидеров и решение на ЦОБ, аз изпълних поставената от вас задача, като предадох сумата 1 600 000 лв. /милион и шестстотин хиляди лева/ на г-н Волен Сидеров, за подпомагане на неговата предизборна кампания. Сумата бе предадена в присъствието на определените от Вас представители от ЦОБ – Камен Костадинов и Росен Владимиров. ПЕЧАТ.С уважение:''А. Емин'' Извод: Ахмед Доган е дал 1,6 млн. лв. на лидера на "Атака" Волен Сидеров за предизборна кампания през 2005 година.След това Доган убива А.Емин, за да заличи следите си, но документът останал непокътнат. Светна истината че АТАКА е проект на ДПС, със цел насаждане на етнически конфликти във България,с единствената цел разделението и. Събуди се Българино!

2014.11.21 | 23:49

4
Тая Цачева пак се набута в " лежачката".ОтРабфага нищо друго не е научила.Няма да и "цепят басма" я!!!!Сега мангизите ви ги дават да драскате във форумите, ха-ха-ха!!!

2014.11.21 | 21:01

2
NAGLA KOMUNISTICHESKA GUVENDIA I PACHAVRA TOVA E MAIA MANOLOVA. NAGLA, NAGLA LAJKINIA I KRADLA.
stoiko

2014.11.21 | 23:47

3
Ne obrastajte vnimanie na tazi dolna 4ervena kurvi4ka.
Глупо Гарга-мел-off Бур-гъз ,член на ТТ Мотика

2014.11.21 | 18:21

1
Драги ,неудоволотворен си от Болен , помоли го да ти го -отцепи и тогава ще има мир и Любо в ,между вас ! От толкова любо вни ,обяснения ,го предървих !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини