Цветанов: Безкомпромисни сме към всеки, който уронва престижа на ГЕРБ

  • 05 октомври 2011 21:09

  • 4415
  • 25
Цветанов: Безкомпромисни сме към всеки, който уронва престижа на ГЕРБ
©

Ние сме безкомпромисни към всеки, който уронва престижа на партията, каза по време на обиколката си във Великотърновска област председателят на Националния предизборен щаб Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Цветанов припомни случая с Горна Оряховица. Тогава при структурирането на партията на първите избори през 2007 година местната структура е предложила издигането за кмет на Йордан Михтиев. „Впоследствие се оказа, че той въобще не се среща с хората, конфронтира се с общинските съветници, а общинските съветници са тези, които вземат решения за политиката, която трябва да бъде реализирана в една община.

Това създаде неодобрение от гражданите и жителите на Горна Оряховица, и това беше решението, което беше взето от ПП ГЕРБ - за неговото изключване”, заяви Цветанов. Той посочи, че в тази посока сегашният кандидат за кмет на Горна Оряховица Добромир Добрев е изключително подготвен, тъй като е работил в местната власт като заместник-кмет.

„Той работеше и по европейските проекти и това, което той слага като бъдеща политика в местната власт е точно тази – да засили участието на местната власт за възползване от тези европейски фондове, които са по оперативните програми, защото това дава възможности за развитието, както на града, така и на региона. Той има визия как да развива града, има визия какво трябва да се направи и съм убеден, че с националната политика, която правителство реализира, също ще подпомогне развитието на региони с такива национални приоритети”, заяви Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Има заряд в хората, има вяра, има доверие, което за мен е важно, каза още Цветанов. По думите му това означава, че партията се движи в правилната насока.

„Въпреки трудностите хората вярват, че страната върви по правилния път, защото хората видяха какво се случва 20 години и затова те залагат на прагматизма и на това, което реално може да бъде направено като реални политики, защото го видяха”, заяви Цветанов. Той посочи, че всички опоненти на ГЕРБ са имали възможност да покажат това, когато са били на власт и са управлявали страната.

„Това, което е важно за нас и това, което ние правим в кампанията е да се срещаме с хората, да разговаряме по реални проблеми и търсим формата на тяхното реално решаване. Това, което нашите опоненти предпочетоха в тази кампания е да не се говори за местни избори, да не се говори за президентски избори, а да се говори по някакви въпроси и теми, които не вълнуват хората”, заяви Цветанов. Той посочи, че хората просто искат да знаят какво ще се случи след тази кампания, каква ще бъде политиката на кметовете, на президента, на вицепрезидента и на общинските съветници.

„ПП ГЕРБ това прави и ние ще продължим по същия начин и няма да паднем на нивото на нашите опоненти, за да влизаме в някакви словесни престрелки, защото обществото се наслуша 20 години на подобни словесни престрелки на политици, които искаха да противопоставят този или онзи. Ние днес сме пред хората, ние това сме го правили от 2007 година, когато започнахме с проекта ГЕРБ.

Ние ще продължим по същия начин във всички тези кампании, водени досега”, заяви Цветанов. Той посочи, че това е нещото, което хората очакват – да има позитивна кампания и да има кампания с реални политики, които се предлагат на гражданите.

Последвайте канала на

4415 25

Свързани новини

Коментари 25

Добави коментар
анонимен

2014.12.22 | 18:57

25
еееегати наглеца - аве цецо - шушляк нещастен - колко трябва да си тъп и нагъл да говориш за оронване на престиж - след като си окрал пари и си си купил шест апартамента - за които апропо още не си дал смислено обяснение от къде са парите
sdfghjnm

2011.10.11 | 09:25

24
няма коментар
r&r

2011.10.11 | 09:24

23
GERB DA NE BULGARIA?????????????????
ПРОСТАК

2011.10.11 | 09:24

22
КОЙТО КАКВО ПРАВИ? КОЙТО УРОНВА ПРЕСТИЖА НА ГЕРБ ! ЕВАННЛА ЦЕЦО! ЯВНО ЗА ТОВА СИ В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОКО - ДА НЕ ПОЗВОЛЯВАШ ДА СЕ УРОНВА ПРЕСТИЖА НА ГЕРБ ? Е, И ЗАЩО ГО УРОНВАШ ТОЗИ ПРЕСТИЖ?

2011.10.11 | 09:23

21
Май много бързо дадохте амнистия на предишните. Да ви припомням ли цигането Костов, дървения цар, педалчето Станишев, да не говорим за пикльото Румен Петков, манафа Доган и още много знайни дупетати политици, които ограбиха и вас не само мен...
Гогата

2011.10.11 | 09:23

18
Ама тоя луд ли е? Ама като чта, даже си вярва.... Бааааго! Тея момчета съвсем литнаха!
Az

2011.10.11 | 09:23

20
Некадърност, лицемерие и двойни стандарти - девиза на nеокомунизма на борисов ! Да ги изметем, като почнем още от президентските избори !
hgfnn

2011.10.11 | 09:23

19
banda kradci BORISOV I CVETNOV PALNI PEDALI
Az

2011.10.11 | 09:22

17
Шайка некадърни продажни мутри циганофили дето пребиват деца българчета!
АБВ

2011.10.11 | 09:22

16
Ами неговата роля в ГРАБ каква е всъщност? Той друго освен да уронва престижа на всеки и всичко прави ли?

2011.10.11 | 09:22

15
тази мърша не умря ли бе...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини