Пожарникарят застрелял майка си, защото не занесла чаша с вода на сина му

  • 17 ноември 2014 09:51

  • 7254
  • 6
Пожарникарят застрелял майка си, защото не занесла чаша с вода на сина му
©

Психиатрична експертиза, назначена от прокуратурата, ще разкрие дали пожарникарят-убиец Петър Илиев е бил вменяем, докато е стрелял по майка си Надежда си и сина си Любен. Със сигурност обаче той е бил напълно трезвен, когато е натиснал спусъка. Това разкриха от държавното обвинение, цитирано от "Стандарт".

"Петър е изпаднал в силна депресия. В подобно състояние най-малкото нещо е способно да предизвика силна агресия спрямо близките му", заявиха полицейски психолози. След като се е предал в полицията, станало ясно, че Петър не е действал под въздействието на алкохол или други опиати, заявиха вчера от СДВР.

55-годишният бивш пожарникар Петър Илиев застреля първо майка си Надежда (79 г.). След това стрелял и срещу сина си Любен, който лежи прикован инвалидизиран след неуспешна операция на гръбначния стълб. Драмата се разигра около 2:00 ч през нощта срещу събота в кв. "Кумарица" на Нови Искър край София.

Петър, който е разведен с жена си Ани, издържал болния си син със своята пенсия и тази на майка си.

Синът Любен оцелял, но е приет в "Пирогов" с тежка травма на черепа. Лекарите продължават да се борят за живота му, съобщиха от болничното заведение.

Според разпита в полицията Петър първо се скарал с майка си Надежда. Свадата избухнала заради нещо съвсем тривиално - кой да занесе чаша вода на Любен. Петър побеснял, че трябва да стане от леглото. След няколко разменени реплики с майка си взел законно притежавания пистолет като пенсионер от МВР и прострелял смъртоносно жената в главата. След това застрелял и сина си, който обаче оцелял.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7254 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
4

2015.03.12 | 17:41

6
ОТКАЧЕННННННННННННННННН! ЗА РАЗСТРЕЛ Е ТОЯ ГЛУПАК КОЛКОТО СИНА СИ НЯМА АКЪЛ. БОЛЕН МОЗЪК.
Бойко Борисов е педераст!

2014.11.20 | 10:20

5
Това е то! ГЕРБ управлява! Отсега нататък това ни чака: насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ...
язе

2014.11.18 | 23:34

3
И ако не се получи пророкуването ти ,ще се застреляш(обесиш или удавиш)ЛИ?На такива като теб,все друг им е виновен,ТЪПАК,това става по цял свят,не четеш ли вестници,не гледаш ли телевизия,а и в интернет се подвизаваш,а си толко ПРОз.
Бойко Борисов е педераст!

2014.11.20 | 10:20

4
Жена се самозапали с рекламен кибрит на ГЕРБ с образа на Боко. Господ скоро ще накаже Боко Тиквата и избирателите му за всичко което ни е причинил! Само малко търпение! Скоро инсулт ще изкриви гнусната му мутра!
стоянов

2014.11.18 | 23:33

1
абе ти май бая те БОЛИ ГЛАВАТА.ползвай жокер питаи ПСИХИАТЪР

2014.11.18 | 23:34

2
Бе защо все някой друг ви е виновен и какво общо има сега управлението с болните ви,завистливи и кухи мозъци!Все ГЕРБ ви е виновен за всичко,та вие нямате ли вина за всичко каквото се случва?

Добави коментар

Водещи новини