Мъртвата студентка във Велико Търново жертва на сатанински култ?

  • 11 ноември 2014 09:06

  • 8424
  • 4
Мъртвата студентка във Велико Търново жертва на сатанински култ?
©

Сатанински култ може да се окаже причина за смъртта на студентката във Велико Търново.

Свещеник обясни пред ТВ7, че заиграването с тази материя е много опасно. Особено с дяволското число 666 или с поклоничество на дявола.

Камерата показа икона на Св. Седмочисленици около която са палени огньове и са извършвани тайнствени ритуали. Имало е и танци. "Това всъщност не е икона. Направена е така, че да обърква хората", обясни свещеникът. Той предупреди, че окултизмът в Търново се разпространява все повече и са необходими мерки.

24-годишната Елена бе намерена мъртва в къща на ул."Калоян" във Велико Търново. Младата жена била последен курс студентка във Великотърновския университет. Тя е от Плевен, родителите й били лекари и живеела на квартира в жилището в центъра на старопрестолния град. На безжизненото тяло се натъкнала хазайката й.

При направения първоначален оглед следи от насилие не са открити.

В стаята нямало предсмъртно писмо, но открили тест за бременност, бутилка кола на масата, носел се тежък мирис от силни цигари, най-вероятно марихуана. Взетите проби за изследване при аутопсията ще установяват каква е причината за смъртта на студентката.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
8424 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.11.14 | 18:15

1
За окултни ритуали не се ползват икони. И има огромна разлика между окултни практики и сатанизъм. Защото сатанизма е измислица на църквата да плаши такива малки душици като вас да не кривнете от "правия" път. Няма да се учудя ако видим някой владика с номер на колата 0666. хахахаха.

2014.11.15 | 14:10

4
Не знам дали сатанзима е измислица на църквата, но със сигурност не е нормално да се самоубиваш ритуално, да колиш и бесиш бездомни животни пренасяйки ги в жертва на демони и прочие. Това, че църквата се е изкривила морално, както всичко и всеки в модерния свят, не ти дава право да плюеш по православието! Ходи си пали огньове и не ни занимавай с душевните си заблуди.

2014.11.14 | 18:15

2
Няма разлика, глупчо, но на такива разбирачи като теб, колкото и да го обясняваш няма да им влезе в кратуната.

2014.11.14 | 18:15

3
поп се заля с гореща мазнина

Добави коментар

Водещи новини