Психично болна жена поля с нафта къщата си и я запали

  • 10 ноември 2014 19:35

  • 2508
  • 3
Психично болна жена поля с нафта къщата си и я запали
©

Жена на 28 години поля с нафта семейната си къща на ул. "Александър Стамболийски" 23 в Чирпан и я запали, съобщиха от областната дирекция на МВР в Стара Загора.

Местни разказаха, че Златка П. не била добре психически и в последно време се пропила. В пияно състояние навръх празника Архангел Михаил към 6 часа сутринта тя драснала клечката на къщата, а докато пламъците се разгаряли, гледала отстрани, смеела се и пушела цигара. Сигнал за пожара на тел. 112 подала майката на младата жена, но пристигналите огнеборци не успели да спасят къщата, която изгоряла почти изцяло. Подпалвачката, която е от ромски произход, била задържана от полицията.

В Чирпан разказват, че преди време Златка била на гурбет в Австрия и със спечелените там пари купила въпросната къща за 27 хиляди лева на майка си Анка, пише 24 часа. Условието било тя да гледа 10-годишното момиченце на Златка. Съседите не знаят откъде е тръгнал конфликтът между майка и дъщеря, но твърдят, че дъщерята успяла да запали къщата от втори опит - преди това тя пак опитала, но дошлата пожарна най-напред предотвратила щетите.

Анка имала 3 дъщери, Златка била най-голямата от тях. В къщата тя живеела на съпружески начало с мъж на име Асен, който си имал неприятности със законите - последно полицията го хванала да краде дърва и конфискувала коня и каруцата му.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2508 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
змей

2014.11.11 | 10:01

3
Искам повече такива новини да чета, това желая да научавам кой къде си е сложил цици и кой си е бръснал гъза.

2014.11.11 | 10:00

2
Тя е купила къщата,тя я е запалила,явно са имали конфликт,затова се е стигнало до запалване и се е кефила,че ги оставя без къща,надали е луда,просто им е натрила мутрите и си го върнала.
хриси

2014.11.11 | 10:00

1
Как така всичко което стане все ненормални ги пишат -работила купила къща...това ненормален не може да го направи-напротив много добро състояние за даи мине през главата!!

Добави коментар

Водещи новини