БДЦ: Нашата подкрепа за кабинета зависи от управленската програма (видео)

  • 03 ноември 2014 12:08

  • 2307
  • 8
БДЦ: Нашата подкрепа за кабинета зависи от управленската програма (видео)
©

Приключи срещата между президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и представители на ПГ на Български демократичен център, предаде репортер на Novini.bg.

От ДБЦ заявиха, че са обсъждали основни приоритети касаещи развитието на България. "Най-належащ е бюджета, който трябва да бъде приет, защото сме на ръба на банкрута. Приоритетите, които ние поставихме са развитие на икономиката, създаване на работни места, спешни реформи в здравеопазването и в съдебната система. Говорихме, че трябва да се разшири диалога между политическите сили", каза Светлин Танчев.

"Към днешна дата не мога да кажа как ще гласуваме за кабинета, защото няма никакви подробности. Най-важният въпрос не е кой ще е премиер, а каква ще е програмата. Ние сме готови да предоставим наши експерти, ако ни потърсят. Мисля, че имаме подходящи хора, които знаят и могат да изпълняват това, което се иска от тях", каза още той. "Ние апелираме отдавна, че искаме да се запознаем с приоритетите на бъдещето управление. Засега такива няма и ги очакваме. Тогава ще решим как ще гласуваме за новия кабинет. За съжаление и тези, които ги пишат не са наясно с тях", обясни Танчев.

"Заявихме на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, че ние не сме за избори през зимата. Друг основен приоритет за нас е въвеждането на електронно управление. Бихме подкрепили създаването на такова министерство. Това ще бъде ясен знак, че ще борим да изкореним корупцията", категоричен беше Танчев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2307 8

Коментари 8

Добави коментар
Анонимен

2014.11.04 | 04:28

8
В случай че въобще има програма, че днес преговорите се водеха с песнички във Фейса...
долен капут вулканизиран

2014.11.04 | 04:27

7
кой ви пита вас бе капути

2014.11.04 | 04:27

6
Като съдя по поведението на Бареков, си представям каква ще бъде подкрепата ви към ГЕРБ.
Редактор

2014.11.04 | 04:27

5
Сбъркали сте още в заглавието. БДЦ.
Зарко

2014.11.04 | 04:27

4
Определено БДЦ ще донесе стабилност
първо

2014.11.04 | 04:27

3
Първо, е БДЦ и второ много правилно от тяхна страна!
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.11.04 | 04:27

2
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че ние от АТАКА подкрепихме изборният закон на Мая Манолова, с което помогнахме на Бат Сали да стане депутат?Нима забравихте че АТАКА крепеше кворумът на ДПС и БСП повече от година? Нима забравихте че със мълчанието на АТАКА , АТАКА гласува заедно със ДПС и БСП и избраха Пеевски за шеф на ДАНС? Нима забравихте Комисиите на АТАКА за Авиотряд 28, които не доказаха никакви нарушения?Нима забравихте как Волен Сидеров удари полицай и не последва нищо? Нима забравихте как АТАКА не направи нищо срещу мюфтииството което поиска земи? Нима забравихте че докато БСП и ДПС управляваха със помоща на АТАКА и Волен Сидеров - КТБ ФАЛИРА ? Помни Сидерасто помни, иначе лошо. Сeга отивай да се кланяш на телевизията на Аллах-АлфаТВ
Капут Дудуков-- чалга-смрад

2014.11.04 | 04:27

1
ДБЦ-- Дегенератски башибозушки център !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини