Къде да отидем на почивка този ноември

  • 17 октомври 2014 13:41

  • 2373
  • 0
Къде да отидем на почивка този ноември
©

Дали не бихте искали нещо малко по-различно този ноември? Защо не на сафари за кралски раци в Норвегия или пък на плаж в Албания?

Подбрахме 6 невероятни преживявания, които ще направят месец ноември незабравим.

За любителите на пясъка...

Плаж Ксамил, Албания

Ето ни на албанската Ривиера, където много хора биха искали да са на мястото ви. Посрещат ви 610 км плажове и остров плюс последните изгарящи лъчи на оранжевото адриатическо слънце.

Температурите по това време на годината достигат около 20 градуса, цените обаче са по-ниски от обичайното и определено не е претъпкано с хора. Природните дадености са повече от задоволителни. Можете на воля да изследвате красотите и да си откъснете от мандарините, лимоните и маслините, които са навсякъде около вас в изобилие.

Ако ви се приискат повече приключения, можете да се посветите на плуване в необятното и непознато море.

Островите Кокос Кийлинг, Австралия

Преди да си помислите, че всички красиви изоставени острови са купени от богати барони, можете сами да стъпите на един все още свободен. Пясъкът на Кокос Кийлинг е мек като коприна. Плажовете са осеяни с предложения за спа процедури и приканващи изкусни готвачи.

Този старомоден атол на около 2 750 км от Пърт, Австралия, е същински рай, изпъстрен с диви острови, блестящо тюркоазени приливи, свистящи брегове и хамаци, скрити между палмовите дървета.

Ако къпането, загарянето и четенето на книга не влизат в списъка ви за ноември, можете да изберете нещо друго – гмуркане, уиндсърф и кайтсърф.

Още по темата можете да прочетете ТУК.

Последвайте канала на

Весела Найденова
2373 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини