Авария остави част от София без ток

  • 17 октомври 2014 07:15

  • 1108
  • 2
Авария остави част от София без ток
©

Авария остави за почти час район в центъра на София без централно електрозахранване рано сутринта в петък. Правителствените сгради не бяха засегнати.

Претоварен трафопост изключи електрозахранването в района на ул. "Алабин" през нощта срещу петък. След няколко неуспешни опита, то бе възстановено след 5 часа сутринта. Администрацията на президента, седалището на правителството и сградата на Народното събрание не бяха засегнати.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1108 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.10.17 | 09:38

1
а това е само началото! Господа от ЧЕЗ само с боядисване на табла не става! Трябва да извадите парите, които ни крадете за да ги няма тези неща. Преди да дойдете ВИЕ, никой в центъра София не помнеше да е спирал тока. Но се даваха пари или така наречените инвестиции за текущи ремонти, а сега вие сте го обърнали на грабеж и все цената на тока е причина за това.Откакто сте тук цената е скочила 2 пъти!!! Това малко ли ви е???
o&k

2014.10.17 | 13:56

2
Ти май наидтина не раэбираш,че ако цените на стоките-ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТОКА,ВОДАТА,ПАРНОТО,ГОРИВАТА и всичко което можеш да си представиш не вървят нагоре,икономически сме эагинали?!!Толкова е просто,че е досадно да ти го обяснявам,ама това твоето е все едно да се сърдиш на господ че ти се увеличават годините!

Добави коментар

Водещи новини