Лондон: Трябва да направим последен опит да се предоговорим с ЕС

  • 16 октомври 2014 16:43

  • 1925
  • 0
Лондон: Трябва да направим последен опит да се предоговорим с ЕС
© gettyimages

Британският премиер Дейвид КамерънДейвид КамерънДейвид Камерън - политик и премиер на Великобритания от 2010 до 2016 г. Роден в Лондон на 9 октомври 1966 г. заяви, че планираният от него опит да предоговори отношенията на страната с Европейския съюз трябва да е последният път, когато се водят такива преговори с Брюксел, предаде Ройтерс.

На митинг в югоизточното графство Кент, Камерън каза, че не е доволен от сегашните отношения на Великобритания с Европа. "Трябва да направим последен опит да договорим по-добра сделка", заяви британският премиер, който обещава да промени връзките на Великобритания с ЕС, а след това да организира референдум по британското членство в ЕС през 2017 г. ако спечели изборите догодина. Камерън бе в град Рочестър на предизборна кампания преди частичните парламентарни избори идния месец, на които неговата Консервативна партия е изправена пред сериозно предизвикателство в лицето на антиевропейската Партия за независимост на Обединеното кралство (ЮКИП).

Управляващите консерватори и ЮКИП на Найджъл Фараж са с изравнени позиции в проучванията на избирателните нагласи в Рочестър.

Последвайте канала на

БТА
1925 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини