Шофьор на маршрутка опря пистолет в главата на пешеходец

  • 16 октомври 2014 10:33

  • 4018
  • 4
Шофьор на маршрутка опря пистолет в главата на пешеходец
©

Шофьор на маршрутка опря пистолет в главата на пешеходец в центъра на София след скандал за неправилно пресичане. Инцидентът е станал тази сутрин на кръстовището на булевардите "Сливница" и "Опълченска".

По информация на БНР, пешеходецът е засякъл маршрутката и след скандал водачът е извадил газов пистолет и е заплашил с него опонента си. Сигналът е подаден в МВР малко след 9.30 часа.

И двамата участници в скандала са арестувани и ще бъдат откарани в Трето РПУ. Случаят е станал пред очите на десетки хора, возещи се в маршрутката, както и шофьори, преминаващи на кръстовището в този час.

Последвайте канала на

Нора Виткова
4018 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.10.17 | 13:27

2
тия шофьорите на маршрутки особено тия в София са така много приятни хора ,всичките за затвора !!!!

2014.10.17 | 21:02

4
Я вие всезнайковци се качете да карате бус по 8 часа на ден без да спирате, да ви изкачат пешеходци където си поискат,да ви побиват тръпки по цялото тяло от стреса,че едвам сте го спасили и това в пик час се случва максимум на 2-3 минути. Аз уважавам пешеходеца,но на правилното място (п.пътека). На мнение съм,че както мен ме глобяват за нарушение,така трябва да бъде глобяван и пешеходеца. Нали за това се борим да няма инциденти,а как да стане това като едни спазват закона,а други не им пука за собственото им здраве камоли за закона. ПРОЧЕТЕТЕ Закона. Спазвайте закона и за всички ще е по-добре. Всяка жаба да си знае гьола. А именно: Мястото на пешеходеца е на п.пътека или светофар с зелен сигнал, а мястото на колата е на пътя като подсигурява безпроблемно (предимство) преминаване на пешеходеца на указаното от закона място. При неправилно пресичане кои е виновен? Без значение дали е шофьор на маршрутка,камион,рейс,кола и т.н. Моля ви всички. Спазвайте закона. Мисля ,че имаме достатъчно проблеми всички. Нека поне на това да не треперим.
FM

2014.10.17 | 13:28

3
В Б.Г.-то има мноооооого курви, и една от тях ми трие постовете!

2014.10.17 | 13:27

1
ama razbira se cql den kato se razpravqt s idioti te napravo sa geroi a ne za zatvora

Добави коментар

Водещи новини