Грип повали Джони Деп

  • 16 октомври 2014 07:49

  • 1654
  • 1
Грип повали Джони Деп
© Getty Images/Guliver

Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е се разболя, което му попречи да вземе участие в заключителните снимки на филма "Мордехай". Деп трябваше да пристигне във Великобритания за заснемането на допълнителни сцени, но дори не се качил на самолета, понеже е пипнал грип. Снимките трябваше да траят седем дни, но бяха отложени заради непредвиденото отсъствие на главната звезда във филма.

"Мордехай" е приключенски филм с комедиен привкус в стила на "Индиана Джоунс". Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е играе арт-дилър, преследващ картина, съдържаща закодирана карта на скрито от нацистите съкровище. Докато търси картината, героят се сблъсква с терористи, руски олигарси, британското разузнаване МI5 и укрили се в Бразилия нацисти.

Филмът е базиран върху едноименната трилогия на Кирил Бонфиоли, самият той арт-дилър. Сценарист е Ерик Арънсън, режисьор - Дейвид Коп, а Деп си партнира с Юън Макгрегър, Пол Бетани и Гуинет Полтроу. Премиерата трябваше да бъде през октомври т.г., но бе отложена за пролетта.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1654 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Точно Така!

2014.10.16 | 18:49

1
Пръднах!

Добави коментар

Водещи новини