Изнасиленото 8-годишно момиче: Направих се на умряла, той пак се върна

  • 12 октомври 2014 18:00

  • 4300
  • 4
Изнасиленото 8-годишно момиче: Направих се на умряла, той пак се върна
©

Направих се на умряла, той пак се върна. Така 8-годишната Джансер разказа за насилника си Осман от Калояновец, който я изнасили близо до язовир „Студен кладенец“ преди дни. Разказът на момиченцето в по TV7 беше накъсан и объркан. Джансер говореше на турски, а в ролята на преводач бе баща му Искрен.

Джансер си спомня, че Осман я викал да дойде с него, уж че ще я води при баща й. Тя му отговорила, че ще се оплаче на родителите си и полицията. Тогава Осман почнал да я души. След това Джансер не помни нищо.

Когато се събудила, дрехите й били свалени. „Когато се събудих, първо не ме болеше корема, после ме болеше“, обясни тя.

Родителите Искрен и Мария допълниха ужасяващия разказ. Когато започнало търсенето, кметът и местният полицай помогнали за намирането на Джансер. „Кметът пристига, носят детето на ръце, кърваво“, посочи бащата. По думите на майката, детето било с разкъсан ректум и се наложило зашиване в болницата. „И дете няма да има“, добави тя.

Когато открили момиченцето, то било в съзнание. Според бащата, Осман не е луд - „Прави се на луд“. Рой се разгневи на институциите в България и попита, ако това се беше случило в Германия, където са децата на Осман, дали реакцията би била същата, пише "24 часа".

„Трябва за такива хора да има хайка – хайка за вълци“, викна разяреният баща със сълзи на очи. „Цялото село сега събира подписи. Детски смях няма в селото. На такъв не се прощава. На такъв мястото е само в затвора“, категоричен беше той.

Накрая родителите намериха сили да благодарят на местния полицай и кмета, които „направили невъзможното“ да намерят захвърлената им дъщеря.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
4300 4

Коментари 4

Добави коментар
titi

2016.12.09 | 10:51

4
Защо друг да ходи да ходи да наказва?! Бащата да се вземе в ръце и да отмъсти! Няма прошка за подобно деяние нито от хората, нито от Бога!!!

2016.12.09 | 10:51

2
Това село веднъж е Калояново,друг път е Калояновец.Кажете ми кое е селото,моля?

2016.12.09 | 10:51

3
Върви и го намери тоя изрод,отрежи му топките,моля.Ако аз отида,главата ще му хвърчи.

2016.12.09 | 10:51

1
Не се страхуваите мили родители,ще го изкарат психично болен и няма да има наказание за съжаление това е коронния номер на такива като него,ще си плати и всичко ще бъде наред за него а за Вас травма за цял живот макар,че трябва да се таксува за убиство на деца тъй као детето няма да може да става майка но за съжаление родено е в България т ази прекрасна страна но с корумпирани големци

Добави коментар

Водещи новини