Реформаторите отново заявиха, че не искат Борисов за премиер (видео)

  • 07 октомври 2014 08:35

  • 6552
  • 28
Реформаторите отново заявиха, че не искат Борисов за премиер (видео)
©

Европейски приемливо е първата политическа партия да избере министър-председателя. За нас това е нашият председател Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Това обяви пред камерите на БНТ Димитър Николов, зам.-председател на ГЕРБ и кмет на Бургас. Преговорите ще се водят по реда на получените резултати от партиите. Първо БСП, после ДПС и надолу. Нашите отстъпки са ясни, заяви той. Гост в студиото беше и Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва от Реформаторския блок. За нас и за цялото общество е загадка, защо ГЕРБ ще преговарят с БСП и ДПС. Резултатите от изборите показаха, че хората не искат управление тип Орешарски и Пеевски. Другото важно е, че не може да се състави десен кабинет между нас и ГЕРБ. Трябва програмно-преходно правителство. Ние сме единствената политическа сила, която бележи растеж на изборите. Удвоили сме резултатите си, обяви Москов.

Ние нито подкрепяме, нито не подкрепяме ГЕРБ. Те са самостоятелна политическа сила, както и ние. Ние подкрепяме програма, която да промени структурни отрасли в България. Ние подкрепяме нови лица в политиката, които да осъществят промените. Трябва ясна и кратка програма, под която да се подпишем. Промените да се извършат примерно за две години и да се върви към избори за Велико народно събрание. Правителство на малцинството е невъзможно. РБ ще застане зад правителство, което вади БСП от властта и ръководителите на ДПС от важните икономически лостове на държавата, категоричен беше той.

РБ не поставя условия. Най-опасното е управление на договорките. Новото правителство трябва да има разписано ясно коалиционно споразумение и нова консенсусна фигура за министър-председател. Преди да има министър-председател, трябва да има стабилно мнозинство, което да е готово да провежда реформи. РБ няма да напусне територията на ангажиментите, които е поел пред избирателите си. Ние не сме жадни за власт и постове. РБ е готов да отстоява и осигури мнозинство в този парламент. Няма ние да сме виновни, ако се стигне до нови избори. Трябва правителство готово да проведе реформите и с нови лица, завърши Москов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6552 28

Свързани новини

Коментари 28

Добави коментар

2014.10.08 | 13:08

28
мОСКОВ, ПЕТОЛЪЧКАТА ТИ СЕ Е ПОКАЗАЛА ОТ ДЖОБА ХАХАХАА

2014.10.08 | 13:08

27
Реформаторите - комунисти и турци.

2014.10.08 | 13:08

26
НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВО ИСКАТ УМРЕЛИТЕ КОСТОВИСТИ СЕДЕРАСТИ БЕЗРОДНИ. ВРЕМЕТО ИМ ОТМИНА.

2014.10.08 | 13:07

25
РАДАН КЪНЕВ ДА НАПУСНЕ РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК!

2014.10.08 | 13:07

24
Трябва правителство готово да проведе реформите и с нови лица, завърши Москов. кои нови лица та там сте само старите познати от години насам.и условия поставя човека.това е като аз да не сам те поканил на гости ти да ми се обадиш че няма да доидеш ако........
оня без устата

2014.10.08 | 13:06

23
Тия парвенюта си търсят повод да не участвуват в управлението! Не искат да вдигнат държавата! Искат сеир да гледат и да си съхраняват дирниците! Затова следващият път ще са под един процент!

2014.10.08 | 13:06

22
МОСКОВ И БАРЕКОВ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ!!!!!
c

2014.10.08 | 13:06

21
След управлението на костомавъра в България дясно няма. Лилавата джука го разби за дълги години напред. Сега може да се състави СТАБИЛНО дясно-центристко правителство, но топките на костомавъра радан, мърдан, москан и т.н.т. шават и се дърпат това да не стане. И по-добре, разбрахме ги що за стока са. На следващите избори след три месеца са аут.
Marin

2014.10.08 | 13:06

20
Реформаторският блок най-обича т.нр. "преходно правителство", защото ще може да краде на воля, без да носи политическа отговорност тъх като правителството е "ничие". Точно с такива правителства костовистите в сговор с капиталистите от БСП окрадоха народа. Нали Костов на времето казваше че прекалено голяма парична маса имало в хората - и то не бяха кризи, то не бяха пирамиди, инфлации - всичко изсмукаха паразитите. Разберете, че разлика между БСП и костовистите няма по същество - и едните и другите са баснословно богати чрезкражба и корупция.
#

2014.10.08 | 13:06

19
Тия т.н. Реформатори са си по мисленето си са чисти Комунисти!!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини