Арестуваха жена, обрала мъж в хотел

  • 03 октомври 2011 10:05

  • 685
  • 0
Арестуваха жена, обрала мъж в хотел
© Булфото

Две кражби са станали през денонощието в Хасковско. Първата от тях е домова в жилище на улица "Войводска" в Хасково. Неизвестно лице е проникнало в дома на 42-годишен мъж през отворена врата на тераса, откъдето е откраднал 400 лева, мобилен телефон, лаптоп , дебитни карти и лични документи.

Втората кражба е на инструменти от складово помещение в Свиленград. Крадецът е счупил с камък стъкло на прозореца на метална барака в "Младежки парк", собственост на 50-годишен мъж и е откраднал инструментите. И по двата случая са образувани досъдебни производства.

Междувременно 28-годишна жена е задържана за кражба. Харманлийските полицаи са установили жителката на новозагорското село Питово, че вчера от стая в харманлийски хотел е извършила кражба на 2 мобилни телефона, 2000 лева и лични документи от 29-годишен хасковлия. Познатата на органите на реда крадла е задържана до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Също за кражба в димитровградското управление е задържан 40-годишен мъж от града. Местните полицаи са установили, че мъжът е откраднал лаптоп и зарядни устрайства от частен дом на улица "Волвоградска" в Димитровград в края на миналата седмица. На познатият на органите на реда мъж му е взета постоянна мярка "задържане под стража".

Последвайте канала на

685 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини