Чък Лори нокаутира Чарли Шийн

  • 03 октомври 2011 06:27

  • 1493
  • 0
Чък Лори нокаутира Чарли Шийн
© Интернет

Враждата между Чарли Шийн и неговия бивш шеф Чък Лори от сериала “Двама мъже и половина” не само че не е отминала, но и се задълбочава.

По-рано тази година актьорът изрече няколко публични ругатни по адрес на продуцента, заради когото бе уволнен. Сега пък Чък Лори заяви в кратко съобщение, че пише книга, в която ще разкаже всичко за враждата помежду им.

В джафкането между актьор и продуцент волю-неволю се забъркаха и създателите на сериала от Warner Bros и телевизия CBS, която го излъчва. Тези проблеми изглеждаха загърбени в началото на седмицата, когато “Уорнър” оповести, че е прекратено делото за 100 млн. долара, заведено от Шийн срещу продуцентите на сериала. Оказа се обаче, че Лори има други планове.

“Миналата година имах чувството, че против волята си съм станал участник в риалити шоу. Месеци наред се надявах, че това ще свърши, но краят му все не идваше. Нещо в мен умря. Сега изведнъж ми беше казано, че риалити шоуто е прекратено. То се оказа сред онези неща, които излизат извън контрол. Радвам се, че всичко приключи. Но има един малък проблем - онова нещо в мен, което умря”, заяви Лори. Продуцентът поясни, че именно тази празнина ще заеме важно място в книгата му.

Всъщност продуцентът няма да е сам в това начинание. През февруари Чарли Шийн заяви пред сайта за знаменитости TMZ.com, че пише книга, в която ще поднесе своя версия на същата история. Датата на издаването й обаче все още не е известна.

Последвайте канала на

1493 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини