Работници от "Топлофикация-Русе" отново на протест

  • 26 септември 2014 12:56

  • 1316
  • 1
Работници от "Топлофикация-Русе" отново на протест
© Булфото

Работници на "Топлофикация-Русе" протестираха за четвърти ден в района на ГКПП "Дунав мост", съобщи председателят на секцията на КТ "Подкрепа" в дружеството Тодор Дечев, цитиран от БТА.

Придружавани от полицейски автомобил, протестиращите се отправиха пеша по международния бул. "България" до кръговото кръстовище в района на ГКПП "Дунав мост", като по пътя затрудниха движението на превозни средства за кратко.

Дечев обясни, че и днес работниците не са получили заплатите си за миналия месец.

"Исканията ни остават същите - служителите да получават редовно възнагражденията си и НЕК да се разплати с топлофикационното дружество", заяви синдикалистът

Последвайте канала на

1316 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
onq s konq

2014.09.27 | 19:34

1
До това доведе стопирането на раэтежа на цената на тока от комунягите и эакономерното фалиране на НЕК.Всъщност идеята беше да се иэкарат на улицата протестиращи лумпени,да се свали ГЕРБ от власт и да эапочне нечувания грабеж,пък "докогато може".И същият тоя прост електорат се чуди как да върже двата края,эащото эаеми не могат да се вэемат беэкрайно и идва часът на истината!А всъщност истинската причина эа високата эа България цена на тока е в подписването на неиэгодните договори/меко каэано/ със "Марица 1 и 3"както и със фотоволтаичните проиэводители,но кой да го раэбере!

Добави коментар

Водещи новини