Затварят центъра на София утре заради шествия

  • 30 септември 2011 14:21

  • 1007
  • 0
Затварят центъра на София утре заради шествия
© Интернет

Въвеждат се ограничения за движението в София във връзка с организирането на шествие от Български Национален Съюз, съобщиха от Столична община.

Сборният пункт на участниците в шествието е пред пилоните на НДК от 13.30 часа на 1 октомври 2011 г. Шествието ще се проведе от 14.00 часа на 1 октомври 2011 г. по маршрут от НДК по бул. ”Витоша”, на дясно по ул. ”Алабин”, ул. ”Граф Игнатиев”, наляво по ул. ”Г. С. Раковски”, надясно по бул. ”Цар Освободител”, надясно по бул Васил Левски”, бул. ”Патриарх Евтимий” до НДК.

СДВР осигурява охрана на мероприятието и постове за контрол и регулиране на движението, като съвместно с линейния контрол на Центъра за градска мобилност ще спира и възстановява поетапно движението на пътните превозни средства и колите на градския транспорт в зависимост от преминаването на участниците в шествието.

От 08.00 ч до приключване на мероприятието се забранява престоят и паркирането на бул. ”Витоша” между бул. ”Пенчо Славейков” и бул. ”Патриарх Евтимий” от страната на НДК.

Последвайте канала на

1007 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини