Брад Пит се извини на Дженифър Анистън

  • 30 септември 2011 10:21

  • 1951
  • 2
Брад Пит се извини на Дженифър Анистън
©

След като прояви изненадваща словоохотливост относно приключилия си брак с Дженифър Анистън, Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в осъзна, че не е постъпил много коректно и се е обадил лично, за да се извини искрено за нетактичността си.

В неотдавнашно интервю Брад заяви, че докато бил женен за Джен се е "преструвал", че бракът им е нещо, което на практика не е и намекна, че през времето, прекарано заедно с нея, е "затъпявал".

Впоследствие настоящият партньор на Анджелина Джоли заяви публично, че не е имал предвид, че Дженифър е била скучна или, че връзката с нея му е подействала затъпяващо, а че той самият си бил виновен, но обясненията някак увиснаха във въздуха.

Двамата бяха сключили пакт да не коментират раздялата си и отношенията си и досега се справяха чудесно, посочва Cover Media.

Актьорът от "Мегаум" се почувствал обаче наистина неловко, особено след като нучил и че майката на бившата звезда от "Приятели" получила удар.

В крайна сметка Брад се обадил лично на Дженифър, за да ѝ се извини и според източници, близки до нея, тя е приела извинението, въпреки че останала бясна след публичните коментари.

В момента Дженифър изглежда щастлива с новия си приятел – актьора Джъстин Теру.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1951 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
666

2011.10.03 | 12:19

2
К'во му дреме на Брад, нали пори Анджи :)
Аню

2011.10.01 | 15:44

1
Извинявай, Джен, аз съм едно леке...

Добави коментар

Водещи новини