Взрив уби едър земевладелец

  • 09 септември 2014 07:53

  • 4353
  • 3
Взрив уби едър земевладелец
©

Взрив разкъса едър земевладелец в Северозападна България. Трагедията е станала във врачанското село Рогозен и става дни след като друг зърнен бос бе убит във видинското село Извор, пише "България днес".

Тялото на 53-годишния Цветан Фуренски е открито в модерната му складова база край селото, където е съхранявал зърното и често ходел там. Тялото открил тракторист, който работел за бизнесмена, след като не вдигал телефона си. Там работникът се натъкнал на ужасяваща гледка. Фуренски лежал на земята на метър от колата си, а части от тялото му били откъснати. Трактористът веднага се обадил в полицията.

Местните власти установили, че става дума за взрив и случаят поели криминалисти от София. По данни след огледа Фуренски се е самовзривил. Според разследващите той е държал детонатора. За това говори и фактът, че дясната му ръка е откъсната, а лявата е с обърнати наобратно пръсти. Взривът е бил с такава мощ, че освен разкъсванията, обезобразили тялото, дрехите на жертвата се разкъсали.

Интересът на бизнесмена към оръжията бил още от младежките му години, посочват хората в селото. Дори в училище бил хванат да прави на струг нарязана цев. Преди година той бил спипан с незаконно оръжие.

Последвайте канала на

Novini.bg
4353 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.09.23 | 18:33

3
По-голяма безсмислица не бях чел.Писал я е или неграмотен или пиян.

2014.09.23 | 18:33

2
Колко удобно и колко неграмотно написана новина!
уточнение

2014.09.23 | 18:33

1
///Според разследващите Фуренски се е самовзривил/////......колко удобна версия l

Добави коментар

Водещи новини