Повреда спря влака Видин - София

  • 27 септември 2011 18:55

  • 43
  • 1
Повреда спря влака Видин - София
© Булфото

Локомотивът на пътническият влак N: 20104 от Червен бряг за София е престоял на спирка Церовопоради технически проблеми.

Във влака са пътували около 100 души. 40 от пътниците, които са пътували директно за София, вече са прехвърлени на бързия влак от Видин за София.

БДЖ е изпратило друг локомотив, с който да бъдат превозени останалите пътници.

Последвайте канала на

Десислава Станева
43 1

Коментари 1

Добави коментар
Вили

2011.10.04 | 11:06

1
Ако става въпрос за пътническия влак Червен бряг - София,на който локомотива се повреди на 25.09.2011г.(неделя),това е абсолютна лъжа! Влака престоя половин час на спирка Пролет,след което тръгна назад и се върна на спирка Елисейна,и там стоя още толкова!И никакви пътници не бяха прехвърлени на какъвто и да е влак!И никой не обясни на пътниците какво се случва с влака и дали няма някакъв сериозен проблем!Трябваше да се молим някой да ни каже нещо,и да се чудим дали няма да се запали влака,както става в последно време със старите изгнили кошове на БДЖ!Мошеници,не замазвайте на хората очите!Аз бях в този влак и няма как да ме излъжете с фалшивите си и измислени изявления до пресата. P.S. Ако не става въпрос за същия влак,още по-зле!!!Покрили са поредния инцидент с един от скапаните си влакове!!!

Добави коментар

Водещи новини