Художник рисува с разтопен сладолед (снимки)

  • 28 август 2014 13:27

  • 2256
  • 0
Художник рисува с разтопен сладолед (снимки)
©

Въпреки че повечето хора харесват сладоледа замразен, живеещият в Багдад художник Отам Тома го предпочита разтопен. Той използва многоцветното лакомство като инструмент за изкуство, вместо нормална боя. Резултатът е невероятно добър. В действителност, за невъоръженото око неговите творби изглеждат сякаш нарисувани с акварел, пише Oddity Central.

Тома рисува всевъзможни неща със сладолед - лъвове, тигри, лица на жени, популярни паметници и др. Невероятно е как успява да получи такъв широк спектър от цветове с малкото нюанси на студения десерт. Всичко, което трябва да направи, е да отвори фризера и е готов да рисува!

За да създаде рисунките, Тома поставя избраните вкусове сладолед на плоча, докато се разтопят. След това загребва от цветната течност и започва да рисува, пише сп. "Обекти". Когато картината е готова, художникът я снима заедно със сладоледите, с които я е направил. Рисунката на тигър, например, е създадена от шоколадов сладолед. Други рисунки са направени с черешов сладолед и сладолед с вкус на шамфъстък. Повече от това вкусно творчество може да видите в Instagram профила на Отам.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2256 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини