True Tales и Grant’s на турне

  • 27 септември 2011 15:00

  • 1343
  • 0
True Tales и Grant’s на турне
©

„True Tales” – платформа на шотландското уиски Grant’s за първи път ще е гост на морските градове Бургас и Варна. Изпращаме лятото с лека носталгия, но посрещаме с нетърпение и усмивка новия сезон на True Tales. Поредицата от събития обещава на своите почитатели вълнуващи и запомнящи се вечери, които ще останат завинаги в сърцата им. Началото ще поставим утре (27-ми септември) в Бургас в „Silver Club”, последвано на 28-ми в ретро-бар „Dorve”, 29-ти в бар „Бродуей 2”, Продължаваме във Варна през първата седмица на октомври, на 5-ти в бар „Ментол”, 6-ти – бар „Винтидж 33”, 7-ми – „Уайнхаус Косе”

Първият сезон на True Tales събра много почитатели на шотландското уиски. След поредица от малки събития в реномирани софийски заведения – Cargo, София 1912, One more bar, Параграф и др. последва и най-голямото в Sofia Live Club с Димитър Рачков. Освен, че беше водещ на специалната вечер, актьорът разказа своите най-съкровени и интересни истории, които винаги ще помним. Присъстващите искрено се забавляваха с невероятния талант на Рачков.

Така в неповторима и уютна атмосфера ще сложим официално начало на Втория сезон на True Tales. За наше огромно удоволствие това ще се случи ексклузивно в Бургас и Варна. Ще посрещнем есента с едно от най-обичаните скоч уискита в света ексклузивно в най-елитните морски барове. Гостите на специалните вечери ще имат и възможността да опитат на преференциални цени различните вкусове на Grant’s (Family Reserve, Sherry Cask и Ale Cask). Приятелското настроение и непринудената обстановка ще провокират искреното споделяне пред публика на нови неразказвани истории , които са ги развълнували, разсмяли, разплакали и променили. Някои от тях ще намерят своето място и върху „стената на истинските истории”.

Именно с такава невероятна, но истинска история – започва и съществуването на марката Grant’s. Когато през 1886 година Уилям Грант, неговата съпруга, седем сина и две дъщери започнали строежа на своята дестилерия. Трудът им продължил повече от година, но бил щедро възнаграден когато на Коледа 1887, първото уиски потекло от казаните. Семейството, традициите и доверието в близките са едни от основните фактори, спомогнали за запазването и развитието на марката през годините в продължение на вече пет поколения.

Турнето на True Tales ще продължи с пълна сила и нови истории. Предстоят още страхотни вечери на различни интересни места из България. Ще ви споделим само, че в София отново ще има голямо събитие. Няма да издаваме повече тайни от страхотните вечери, които ви предстоят. Но ви обещаваме, че ви очакват много интересни, истински и вълнуващи изненади и прекрасни вечери, които дълго ще помните.

Последвайте канала на

Novini.bg
1343 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини