Откриха мъртва медицинска сестра в Благоевград

  • 26 август 2014 18:10

  • 2199
  • 2
Откриха мъртва медицинска сестра в Благоевград
©

52-годишна медицинска сестра от Многопрофилната болница за активно лечение в Благоевград е открита мъртва в дома си, съобщи "24 часа". Сигналът е подаден към 14 часа днес от жилищен блок в ж. к. Еленово. Съседите и полицията разбили вратата и намерили сестрата. Тя била без дрехи и е имала синини около врата.

След направения оглед към тялото е транспортирано за аутопсия в моргата. Установено е, че медицинската сестра е мъртва поне от денонощие. За последно е видяна в събота, когато е казала на своя приятелка, прибирайки се към вкъщи, че й е лошо.

Жената живеела сама в дома си след развод.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2199 2

Коментари 2

Добави коментар

2014.08.27 | 14:33

1
Да , жалко за жената , ама в България НЯМА по - голям изрод , урод и ПРЕСТЪПНИК от ТИКВАТА !Комунист ,бандит , наркотрафикант , възпитаник на ДС - българското ГЕСТАПО в Симеоново ! Само тоя крадед и лъжец е виновен за всички бедствия ! ГОСПОД ни предупреждава ! В затвора , а не във властта !!!САМО ВОЛЕН и АТАКА !

2014.08.27 | 14:33

2
Тъпанар, жена на 52 години си отишла от този свят по жесток начин и вместо поклон пред паметта й, ти си тръгнал да политиканстваш. Що за човек си? Затова сме на този хал. Защото не си гледаме работата. А всеки разбира от всичко. И вместо да работим ние казваме, че няма работа. Като дойде Волен на власт ще ти вкара "шарено теле в кошарата" ще пиеш и ядеш на воля. Няма да работиш, няма да плащаш никакви сметки, всичко ще ти бъде безплатно и безплатно ще те е...., глупак с глупаците.

Добави коментар

Водещи новини