Тренчев помоли Близнашки да обърне сериозно внимание на енергетиката (видео)

  • 18 август 2014 13:54

  • 2278
  • 2
Тренчев помоли Близнашки да обърне сериозно внимание на енергетиката (видео)
© Булфото

Президентът на КТ "Подкрепа" Константин Тренчев помоли служебния премиер Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска да обърне сериозно внимание на енергетиката и по-специално на въгледобива, защото има сериозна опасност да се стигне до "много тежък срив". Тренчев каза това пред участниците в тържественото събрание по повод днешния Ден на миньора. Служебният премиер Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска е  гост на събранието.

Тренчев отбеляза, че въпреки че правителството е с къс мандат, е необходимо да се помисли за политика, която да доведе до  стабилизация в този сектор, и да бъде продължена и от следващия кабинет. Иначе не мога да кажа нищо оптимистично на фона на това, което става в други сектори, допълни Тренчев.

Денят на миньора се чества с гордост, защото минерално-суровинната индустрия създава ресурсната основа на  съвременната икономика, а България заема една от водещите позиции в европейския добив на минерални суровини. Това каза по-рано служебният премиер Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска пред участниците в  тържественото събрание по повод днешния Ден на миньора. За  всички нас от изключително значение е този отрасъл да се развива динамично, с оглед националния ни интерес и приоритети, и в  съответствие с най-добрите европейски и световни практики, допълни премиерът.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2278 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.08.21 | 12:09

2
Ти каква удобна подлога си тренчев, как тихичко се хрантутиш и сътрудничиш на когото трябва и докладваш , където трябва - по стар комунистически модел...пародия на Хофа...

2014.08.21 | 00:27

1
Тренчем , мижитурко , какво внимание бе , глупако ?! Всички премиери , министри на енергетиката , ДКВР , Кунева са за пълна конфискация и пандиз ! Как няма да е в колапс като я продадоха и предадоха нашата енергетика ! СДС , БСП , НДСВ , ГЕРБ , Кунева подписваха предателски и престъпни договори ! Ограбиха народа тези ЕРП-та , печалбите заминават зад граница ! Тук крадат като невидели , фотоволтаици , ветрогенератори ! НАКАЗАТЕЛЕН ВЗВОД ТРЯБВА ! САМО АТАКА ! САМО СИДЕРОВ !

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини