Карла Бруни: Аз съм суеверна и затова не говоря за бременността си

  • 26 септември 2011 10:35

  • 1336
  • 0
Карла Бруни: Аз съм суеверна и затова не говоря за бременността си
©

Първата дама на Франция Карла Бруни-Саркози, която е бременна, но така и не оповести това официално, обяснява в интервю за Би Би Си, че не говори за бременността си, защото е суеверна, а и защото "не е интересно за французите".

"Аз съм суеверна и затова съм много предпазлива...Затова не говоря за бременността си", посочва тя в интервюто.

За първи път в историята на френската република президент ще стане баща, докато изпълнява функциите си. Според Карла Бруни причината за това е, че нейният съпруг е различен тип президент - френските президенти обикновено не се развеждат и не се женят наново.

В интервюто Карла Бруни разказва също как е била запленена от ботаническите познания на Саркози.

"Той знаеше латинските наименования на всички цветя", обяснява бившата певица и манекенка. "Бях наистина впечатлена. Разхождахме се в градината на Елисейския дворец и той ми обясняваше всичко за лалетата и розите. Тогава си казах: Мили, Боже, трябва да се омъжа за този мъж. Той е държавен глава, а знае всичко за цветята. Не е за вярване."

Запитана какво ще прави след като вече няма да е първа дама, Карла Бруни отговаря, че ще се върне към турнетата си.

Запитана за мнението си за политиката, водена от френския държавен глава, тя отговаря, че ако направи сравнение с американските консерватори, партията на Никола СаркозиНикола Саркози   Никола Саркози - Политик и президент на Франция (2007-2012 г.). Роден в Париж на 28 януари 1955 г. в изглежда почти като формация на демократи от левицата.

Последвайте канала на

БТА
1336 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини