Истинската къща на Кирил Рашков е непокътната (Видео)

  • 25 септември 2011 10:33

  • 29763
  • 45
Истинската къща на Кирил Рашков е непокътната (Видео)
© Булфото

След погромите снощи истинската къща на Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от остана непокътната, съобщи бТВ.

Двете къщи, които бяха опожарени от агитката на пловдивския футболен отбор, се намират в другия край на улицата. Именно от тази къща семейството на Кирил Рашков е било извадено от полицията в неясен момент. В двора на истинската къща има поне 5 автомобила, които също са напълно здрави. Може би това е и причината полицията да не реагира по никакъв начин, докато агитката палеше три от къщите, разпръснати в други части на селото.

Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от заяви пред бТВ, че е в дома си в Катуница, но полицията не позволява да се показва навън. Според него държавата е длъжна да го защитава. По думите му всички роми от Катуница са напуснали селото, но той самият е там.

 

Видео на Sportal TV

Последвайте канала на

Десислава Станева
29763 45

Свързани новини

Коментари 45

Добави коментар

2012.03.22 | 21:44

45
Ей миризливи мангали,скапани мърши такива,първо се научете да пишете,пък тогава правете коментари.Хората са ви написали да използвате кирилица,ама сигурно не сте и чули за такова животно.Ако е нещо за крадене,веднага ще го разберете мамичката ви да е*а.
Violeta

2011.11.14 | 14:39

44
iskam i na Boiko Borisov ,da se slu4i sawtoto ,koeto stava i s tozi Mangal kirlqsaliq Kiro.iskam da mu ebat maikata
отворено писмо

2011.10.04 | 09:51

43
ОТВОРЕНО ПИСМО от участник в събитията пред имотите на Кирил Рашков в пловдивското село Катуница на 24.09.2011 ДО РЪКОВОДСТВОТО НА bTV СЪВЕТА ЗА ЕЛЕКТРОННИ МЕДИИ ВСИЧКИ СВОБОДНИ МЕДИИ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, Целта на настоящото писмо е да провокира официалното ръководство на bTV да заяви дали застава зад позицията на „журналистката“ Миролюба Бенатова, заявена в преките й включвания от село Катуница на 24.09.2011. Явно обидена от това, че й беше отнет микрофонът, тя сведе репортажа си до грубо елементаризиране на събитията, като нарече протестиращите „пияна и дрогирана тълпа от агитки на футболни клубове“. Присъствах там и мога отговорно да заявя, че футболните запалянковци бяха не повече от 100 човека, а общият брой на протестиращите беше 2000 души. Също така мога да заявя, че не видях нито един пиян или дрогиран участник в протеста. Микрофонът на госпожица Бенатова беше отнет от протестиращите след като тя многократно беше помолена да не ги снима отблизо. Това е тяхно право, гарантирано от Конституцията. Вместо да заснеме в общ план произхождащите събития, госпожица Бенатова арогантно продължи да снима в детайли лицата на участниците – което ни наведе на мисълта, че тя не отразява новината, а работи на хонорар към полицията. Ако госпожица Бенатова претендира да е разследваща журналистка, защо не проведе разследване как един престъпник в продължение на 20 години избягва българското правосъдие, как от 20 години произвежда в страната ни нелегален алкохол и как от 20 години прибира пари от наркопласьорите и търговците на „жива плът“ в квартал Столипиново? Защо госпожица Бенатова не потърси информация за 8-те хиляди лева, които този човек дължи за вода? Защо госпожица Бенатова не се заинтересува от факта, че всички членове на фамилия Рашкови се водят за безработни, а живеят в палати и карат коли за милиони? Къде беше госпожица Бенатова, когато Кирил Рашков звънеше на висши прокурори и полицаи и се държеше заповеднически с тях? Защо госпожица Бенатова пропусна да спомене, че Кирил Рашков от 20 години дерибейства в село Катуница и нарича българите „гяури“? Пишем това писмо, защото считаме, че Миролюба Бенатова грубо нарушава правилата на журналистическата етика, като отразява новините от Катуница едностранчиво, без да изслуша мнението на другата страна, и си позволява да категоризира участниците в събитията като „пияна лумпенизирана тълпа“, а показното убийство на 19-годишния Ангел Петров – като „инцидент“. Каним госпожица Бенатова да дойде и да запали свещ в местната църква, където цяла нощ беше положено тялото на обезобразеното момче. Опитахме се да комуникираме цивилизовано с bTV, но на 24.09.2011 около 22.00 ч., след като официалният сайт на телевизията беше залят с гневни зрителски коментари срещу Миролюба Бенатова, администраторите заключиха темите. Настояваме ръководството на bTV да заяви позицията си по проблема.
Чужденка

2011.10.04 | 09:50

42
Коментарът ми не е с рацистка основа. Аз съм чужденка. В моята държава пак има цигани, но те нямат НИКАКВИ права! Те живеят само в гета. Не може да се види циганин в градски транспорт, на централна улица или някъде в държавно учереждение от рода на болница. Тук направо нямам думи... За това ви подкрепям! Покажете им мястото!!!! Полиция трябва да защитава вас българите! Това е все пак България не Циганория.

2011.10.04 | 09:50

41
Да ..благодарим .. на медиите за широкото отразяване на убиствата на двете българчета в Катуница мир на душите им . Поклон пред хората които излязоха на протеста те са истински българи но......... държавната машина и медиите са в летаргичен сън леко полека и мангалите отново ще се измъкнат ..безнаказани.. Питам се защо .ами просто трябва да се обединим всички заедно и да се научим да търсим сметка на виновните.Те казват не политизирайте проблема .че то доста ни се събра 22 години преход а сме на дъното на Европа - виновни няма.........
Стършела

2011.10.04 | 09:48

40
Циганите са плод на провален генно-инженерен опит. Това е една мутирала раса в която е събрано негативното от човешкият род.Трябва да бъдат изведени в космоса и засмукани от Черната дупка!!Циганите са ненужна смет,паразити за обществото и всичко от което нямаме нужда!!!
истинска или фалшива

2011.10.04 | 09:48

39
ааа ясно истинската къща е непокътната само фалшивите му къщи са изгорели, значи няма проблем тогава . доста тъпо заглавие

2011.09.26 | 23:26

6
ТОЧНО ТАКА, ЖИВИ ГИ ИЗГОРЕТЕ ТИЯ ИЗРОДИ!!!!!
mesi

2011.10.04 | 09:47

38
samo ceseka oleeee

2011.10.04 | 09:46

37
Смьрт на тая миризлива зган!!! Пловдивъани ги изненадаха браво!!! На тези момъета да им се дадът медали!!!
Az

2011.10.04 | 09:46

36
Бойко Борисов лиже гъза на Киро-мангала защото така си осигурява изборни гласове, алкохол без бандерол,цигари без бандерол и т.н. непрекъснат паричен поток за боко и цвъко ! Жалко за тези които още не осъзнават че с гласовете си за герб затриват страната ! Греберист и комунист е едно и също !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини