Любо Къртицата става кръчмар

  • 08 август 2014 08:46

  • 3609
  • 1
Любо Къртицата става кръчмар
©

Победителят от първото издание на скандалното риалити "Къртицата" - Любомир Жечев, си купи кафене, съобщи "Всеки ден".

Волейболистът, който си тръгна от шоуто с 120 000 лева по-богат, е решил да инвестира всичко, което му е останало от парите, в свое заведение и така да сбъдне своя отдавнашна негова мечта. За целта Любо е избрал едно от емблематичните столични заведения - "кафенето на строителите", което се намира на партера във ВИАС.

"Искам да направя всичко така, както искат студентите. Не беше далеч времето, когато самият аз бях такъв и нищо от това, което се случва зад вратите на родните вузове, не ми е чуждо. Решил съм кафенето, което е едно от любимите на поколения висшисти и място, където се срещат с преподавателите си на по питие, да се превърне в още по-уютно и желано за посещения място. Ако някой има каквито и да е било идеи за това как мога да преустроя малко запуснатото помещение, нека да се свърже с мен - готов съм да почерпя знание и мъдрост от всички", сподели пред наш репортер Жечев.

Злите езици пък издават, че Любо е дал доста малка сума, за да се сдобие с кафенето, тъй като собствениците се чудели как да се отърват от мястото, което никога не било на печалба. „Не се е изръсил особено, даже може да се каже, че го е взел на безценица. Да не говорим, че той в момента почти няма налични средства, след като си купи апартамент в „Лозенец" с наградата, а голяма част от парите инвестира за екскурзии в Европа. Малко рискована инвестиция е направил", коментират загрижени негови близки.

Последвайте канала на

Novini.bg
3609 1

Коментари 1

Добави коментар
Гихоня

2014.08.12 | 12:58

1
Дай на простака пари и му гледай сеира.

Добави коментар

Водещи новини