Коко Динев броил един милион на Емилия

  • 24 септември 2011 07:44

  • 9865
  • 5
Коко Динев броил един милион на Емилия
©

Един милион лева платил футболният бос Коко Динев на своята половинка, твърди “България днес”. Така бизнесменът и покорител на чалга певици скромно компенсирал бившата си съпруга.


Едно от най-популярните български семейства е в разпад и е въпрос на време двамата официално да сложат край на отношенията си.

Динев купил със скромната сума свободата си, за да осигури детето и Емилия. Двамата водили близо едно месечни преговори за сумата. Първоначално той искал да плати двойно по-малко, но фолкаджийката не отстъпила.

Динев настоял да изплати парите на 24 равни вноски, твърди изданието в рамките на две години, твърди изданието. Емилия обаче тропнала с крак и казала, че иска всичко в кеш и веднага.

Според адвокати, взимайки 1 милион лева фолк фурията се е подценила. Хора от футболните среди твърдят, че Коко и Емилия са сключили предбрачен договор.

Именно в него фигурирала и въпросната сума. Клаузата трябвало да влезе в сила от момента, в който Емилия и детето вече не живеят в дома на Динев.

Според последната мълва новата тръпка на бизнесмена този път не е сред чалга средите. Коко Динев се захласнал по красавица от Русия , бивша Мис Санкт Петербург. Двамата се запознали и харесали в Слънчев бряг.

Последвайте канала на

Десислава Станева
9865 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
аз

2012.07.23 | 23:04

5
OMG!!! "Едно от най-популярните български семейства" За момент си помислих, че имате предвид нашата задъхана и прецакана държавица :))) Та къде казвате са едно от най-популярните семейства......ох майко жива да не бях, ама съм:))) Стига сте ни навирали в лицата някакви измислени хора, с измислените им пари и с измисленият им живот(много селски и клюкарски подход), пък и ни ги пробутвате за популярни. Аман от мафия, турбо фолк, политика и т.н. уж известни хора! Половин България избяга вече в чужбина да си търси прехраната заради такива уж популярни семейства, щото грабят и с гъза си...и нямат насищане и са способни дори и браята си и сестрите си да прецакат, само и само да се правят на велики пред простите хора!
2

2011.10.04 | 15:25

4
А, НАП могат ли да проверят дали са платени данъци за тези пари? А тя дали му е дала касова бележка или фактура за тези пари? Между другото той дали е регистриран този господин по ДДс? Или и ги е занесъл на на крак в куфарче както се прави в техните среди? А и също можете ли да разберете и да ни осведомите, дали тя ги е приела с охота тези пари, или се е дърпала отначало, но после е решила, че е по-добре да ги вземе и е паднала на колене и му е направила по един кавал на него и на хората от охраната му и после си е дръпнала куфарчето и е отишла да си брои парите в тоалетната? И въобще българският елит има толкова възможности не би трябвало да се ограничават...:))) Също така кога можем да очакваме на книжният пазар новата книга на фолк дивата"Да те купи един Коко"? След Азис съм сигурен, че и книгите на други фолк звезди, мутри, футболисти, известни и неизвестни хора от елита, ще се продават като топъл хляб:))) Направо тръпна в блаженно очакване, моите идоли от бг елита да ми подхвърлят коричка хляб и зрелища!
69

2011.10.04 | 15:24

3
Е, и таз добра, никакви пикантерии не споделяте и ни оставяте да гадем....напротив, трябва да ни давате пикантните неща от живота на любимите ни звезди. Като например дали на Емилия й е редовен...дали Коко свършва бързо, или пък клати много дълго когато е пиян, и също дали има болезнен оргазъм, дали вика много когато свършва, използват ли анална смазка, дали тя гълта или плюе, анални броеници, ликра и тем подобни. Кви са тия новини със само един милион, аман от меркантилност в тая държава? Ми българинът иска подробности... пикантни детайли от интимния свят на своите любимци...като си легне вечер да сънува розови сънища със своите идоли от елита...ми така де:D
Наско Лазаров ПРофайл

2011.10.04 | 15:23

2
Тази информация е абсурдна! Няма такова нещо с Джена. Джена е сама, както и Коко Динев. Какви са тези каши,които забърквате. Искам да ви кажа,че безспорно фантазиите ви нямат край! Проверявайте си инфото,моля! Коко от бизнеса си и футбола,няма време да се занимава с нито една фолк певица. Той може да има всичко и да прави каквото си поиска и тези негови прищявки никога да не видят светлина в публичното пространство. Напред,Коко!!! Не обръщай внимание на болните БГ интриганти! Да ти завиждат и злобеят,значи искат да са на твое място,но не могат….!!! Това е!!!
baktun ot izmekqri

2011.09.27 | 13:33

1
teq bulgaria dnes nz otkade si gi mislqt teq "novini",a o6te po-malko nz kak gi publikuvat v novini.bg

Добави коментар

Водещи новини