Гери Дончева омая Траволта

  • 04 август 2014 07:08

  • 5634
  • 4
Гери Дончева омая Траволта
© Булфото

Моделът, бизнесдама и писателка Гери Дончева оплете в мрежите си холивудската легенда Джон Траволта. За близката им среща свидетелства и кадър, който Дончева пусна в профила си в социалните мрежи. Двамата се запознали преди дни на парти, дадено от немската оръжейна фамилия Глок в австрийския град Клагенфурт.

Купонът бил само за отбрани гости, сред които била и Гери. Тя посетила австрийския град по лични работи, в това число и състезание с коне. Траволта останал очарован от българката, защото тя се оказала от малкото жени на партито, които изглеждали перфектно, залагайки на естествената си красота, а не на козметични чудеса. След като се заговорили, звездата от „Брилянтин” не скрил почудата си, че Гери се занимава хем с писане на детски книжки, хем с правене на рап парчета, пише Монитор.

Той елегантно помолил да си разменят имейли и обещал, като има път към България, да потърси Дончева и да продължат сладката си приказка. След като Гери пусна във Facebook снимка с Джон Траволта, на страницата й заваляха въпроси дали това е истинският актьор или негова восъчна фигура. Други недоумяваха как тя се е озовала в Австрия. Заради всички тях Гери пусна лаконично обяснение защо е в австрийския град и как се е прибрала в родината. „Със самолет, собственост на мой много близък приятел, се прибрах от Клагенфурт. Състезанието с конете мина успешно, всичко е наред с мен. Стига задавахте излишни въпроси.”

Последвайте канала на

Нора Виткова
5634 4

Коментари 4

Добави коментар

2014.09.28 | 08:29

4
траволта е педал, а тая простатутка кой знае колко са я чyкали по хотели и в самолета

2014.09.28 | 08:29

3
Има малък проблем - Триволта е с обратна резба. Нашият миндил май няма да го огрее.
eee

2014.09.28 | 08:29

2
покажете го най накрая този каталог.Била в Австрия на парти само с подбрани гости.Значи и поръчаните момичета се подбират от Европа.Каталога да видим...Утре със самолета на приятела и случайно ще се озове на някоя яхта,и съвсем случайно ще е била там,гледала е китовете.

2014.09.28 | 08:29

1
Нора Виткова за 50 лева може да изкара тоя боклук и нобелов лауреат.

Добави коментар

Водещи новини