Митничари иззеха близо 50 кг. контрабанден тютюн

  • 21 септември 2011 14:25

  • 857
  • 0
Митничари иззеха близо 50 кг. контрабанден тютюн
©

На Митнически пункт “Капитан Андреево” митническите служители са иззели 3761 кутии и 34,3 килограма тютюн от преминаващи граждани, тъй като цигарите и тютюна са били над нормата за безмитен внос.

Това съобщиха от пресцентъра на Агенция "Митници". За същия период по метода на анализ на риска при щателни митнически проверки митническите служители са открили 3288 кутии и 13,9 килограма тютюн, за които са съставени 54 акта за установяване на митнически нарушения.

На МП “Капитан Андреево” служители на Митница Свиленград извършват проверка на товарен автомобил, пътуващ от Турция през България за Босна и Херцеговина. При огледа и са открити и задържани 956 броя текстилни изделия ,в това число детски блузи, ризи, дамски чанти и др.

Задържаните стоки са с етикети на световно известни марки. В същото време на пункта пристигна друг товарен автомобил, пътуващ по същата дестинация и в товарния му отсек при проверката са открити още 130 фалшиви спални комплекти, суичери, мъжки блузи, колани и спортни долнища, носещи етикети на световно известни марки.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
857 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини