Финландия официално ни отряза от Шенген

  • 21 септември 2011 10:42

  • 1045
  • 2
Финландия официално ни отряза от Шенген
© gettyimages

Финландия се присъедини към Холандия и официално се противопостави на приемането на България и Румъния в Шенген, съобщиха от Брюксел.

Както и в случая с Холандия, финландската позиция е повлияна от вътрешната политика – новото правителство в Хелзинки обяви евроскептичен подход. Решението на Финландия е повлияно и от масивното холандско лобиране да се избегне изолацията на страната сред останалите членове на европейския блок.

Решаващият вот ще бъде утре по време на срещата на вътрешните министри на страните от Европейския съюз, предаде „АСТ Медия”.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1045 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
AJ4A

2011.10.03 | 20:15

2
Дами и Господа журналисти, лакеи на комунизма и властта, сега е Ваш ред пак да почнете да измисляте сценарии за научно-фантастични филми и пак да напишете, че жажда за лична мъст следствие загубено дело за имот стоят в основата на нежеланието и на Финландия да бъдем приети в Шенген, а не липсата на държава, вътрешен ред и правосъдие! Действайте, чееееееееее нали затова сте на тези места сложени!
Gocho

2011.10.03 | 20:14

1
Финландия и Хонландия знят за нашата "независима" съдебна власт назначавана с партийни квоти,президентски квоти и с платени квоти от мафиоти,за формалната ни прокуратура и абсолютно подкупните ни правоохранителни органи.Финландия и Хонландия знаят колко много "бивши" комунисти и агенти на Държавна сигурнос(политическата полиция)работят в гореизброените органи.Правоохранителната система и органите на реда се нуждаят от радикални реформи,а не от козметика.

Добави коментар

Водещи новини