10 000 допълнителни места във вклаковете за празниците

  • 21 септември 2011 09:41

  • 622
  • 0
10 000 допълнителни места във вклаковете за празниците
© Булфото

"Холдинг Български държавни железници" ЕАД ще увеличи с допълнителни вагони съставите на 90 влака по основните направления в страната, за да осигури удобно придвижване на своите клиенти по време на празничните дни по повод Деня на Независимостта на България.

Това информират от пресцентъра на дружеството.

В периода от 21-ви до 26-ти септември включително, националният железопътен превозвач ще предостави над 10 100 допълнителни места във влаковете по най-натоварените маршрути в страната. На 21-ви септември по маршрутите София - Варна и София - Бургас извънредно ще се движат бързите влакове със задължителна резервация "Варна Уикенд" и "Бургас Уикенд". На 22-ри септември по маршрута Бургас -София извънредно ще пътува бързият влак със задължителна резервация "Бургас Уикенд".

С увеличени състави през празничните дни ще се движат общо 50 бързи влака със задължителна резервация и 40 бързи влака.

От БДЖ напомнят, че при закупуване на билети за отиване и връщане, може да се ползва от 10% до 30% намаление от редовната цена на билета в зависимост от различните търговски оферти на дружеството. Пподробна информация за свободните места във влаковете през празничните дни може да се получи от служителите на гишетата "Информация" и билетните каси в железопътните гари и бюра в страната.

Последвайте канала на

622 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини