Народните избраници ще гласуват днес промените в Закона за митниците

  • 21 септември 2011 07:07

  • 979
  • 0
Народните избраници ще гласуват днес промените в Закона за митниците
© Булфото

Редовното пленарно заседание на Народното събрание ще започне в 09.00 часа.

Според проектопрограмата за деня депутатите ще гласуват проект за ратификация на Спогодбата за въздушен транспорт между правителствата на България и Грузия.


Предстои народните представители да гласуват на първо четене и текстове в законопроекта за изменение и допълнение на Закона за митниците, с вносител Министерски съвет. Проектопрограмата за деня предвижда и първо четене на законопроекти за изменение и допълнение на Наказателно-процесуалния кодекс. Единият законопроект за промени е с вносител Министерски съвет, а другият – с вносител зам.-председателят на Народното събрание Анастас Анастасов.

Депутатите ще обсъдят на първо четене и поправки в Закона за собствеността, които са внесени от депутата от ПГ на Синята коалиция Лъчезар Тошев. Последната точка от дневния ред за работа на парламента преди празниците е второто четене на законопроекта за изменение и допълнение на Закона за лова и опазване на дивеча. Вносител е Министерски съвет, а на първо четене той е бил приет на 21 юли тази година.

Последвайте канала на

Десислава Станева
979 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини