Елтън Джон се пенсионира

  • 19 юли 2014 20:37

  • 1162
  • 2
Елтън Джон се пенсионира
©

Елтън Джон е уморен от турнета. 67-годишният изпълнител планира да се пенсионира и да отдели повече време за двамата си сина и обичния си съпруг. Новината бе съобщена от самия изпълнител по време на фестивал във Франция. Музикантът направи изненадващото признание, след като изпълни парчето си, посветено на принцеса Даяна „Candle in the Wind".

„Край на шоуто, музиката и песните", каза той. След което седна зад рояла и пя два часа.

Шокирани, феновете му бомбардираха с въпроси представители на изпълнителя в опит да разберат истината за плановете на звездата. В рамките на няколко часа мениджърът на музиканта отричаше информацията, че Елтън Джон се оттегля, определяйки думите му като обикновена шега. По думите му Джон има много планове за тази година, а в най-скоро време ще има концерти в Америка и Европа.

Това не е първият път, в който изпълнителят съобщава, че ще слезе от сцената и ще се отдаде на тих семеен живот. За първи път той заговори за това 1977 година, но опитите му да се оттегли завършиха без успех. През 2010 г. музикантът отново се оплака от преумора и описа себе си като старец.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1162 2

Коментари 2

Добави коментар
FM

2014.07.22 | 17:56

2
Трябва да отиде в някой затвор и да му направят инвътре.
Фашизоид от Варна

2014.07.21 | 14:08

1
Ще ражда ли още деца?

Добави коментар

Водещи новини