Газова бутилка предизвика пожар в къща, жена оцеля по чудо

  • 16 юли 2014 12:30

  • 1854
  • 1
Газова бутилка предизвика пожар в къща, жена оцеля по чудо
©

64-годишна жена оцеля като по чудо в огнен ад. Два пожарни автомобила със 7 огнеборци са били изпратени по сигнал на ул. „Македония“ в монтанския квартал „Огоста“.

Запалената къща е собственост на 64-годишната Х.Ф. Пристигналите на място спасители успяват да потушат огнения ад, въпреки че пламъците вече били унищожили 80 кв. м от покрива, имуществото и 20 кв.м от покрива на съседна къща, залепена плътно до опожарената. Леко опърлена в областта на шията е 64-годишна жена. Оказана й е първа помощ от ЦСМП Монтана, съобщава "Конкурент". Не е имало нужда от хоспитализация на жената. Причината за пожара е техническа неизправност в туристическа газова бутилка“, казаха от полицията в Монтана.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1854 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.07.16 | 15:16

1
Кофти новина , но тя бледнее пред факта , че гербаджийският уродлив водач Борисов , който уби подлагайки на геноцид майка ми , баша ми , хиляди българи и освен параноик е мутроидиот , тиква , к,урва, лъжец, крадец, сикаджия , бандит, простак , тюфлек , фалшификатор , мързеливец , глупак , тъпанар ,чалгаджия и ПОЗОР за България ! Айде при Мишо Бирата !САМО ВОЛЕН ! АТАКААА !

Добави коментар

Водещи новини