Цветанов: Йовчев да не прехвърля проблема с КТБ от болната на здравата глава

  • 13 юли 2014 20:11

  • 3559
  • 0
Цветанов: Йовчев да не прехвърля проблема с КТБ от болната на здравата глава
© Булфото

Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола да не прехвърля проблема с КТБ от болната на здравата глава. Това заяви пред Агенция „Фокус” заместник-председателят на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по повод думите на министъра на вътрешните работи.

„Събитията около тази криза се случиха през последният месец, тоест година след като той „управлява” МВР", подчерта бившият силов министър от кабинета на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"Колкото до нападките към бившия премиер бих казал, че когато човек няма аргументи, с които да обори опонента си, започва да отправя безпочвени и лични нападки. Възмутен съм от поведението на Йовчев, защото дори и най-морално изпадналият човек няма да „плюе” този, който на времето му гласува доверие, направи го председател на ДАНС и участник в най-високите нива на системата за сигурност", подчерта Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

"Защото ако си допуснал да станеш зависим от определени кръгове, все пак не трябва да падаш толкова много под минималния праг на достойнство и себеуважение. Съжалявам, че навремето представих Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола пред Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и бих го попитал в кой точно период от кариерата си разбра какъв е бившият главен секретар на МВР, кмет на София и министър-председател на България”, допълни още Цветанов.

Последвайте канала на

3559 0

Свързани новини

Свързани галерии

Водещи новини