Дават за разглеждане актуализацията на бюджета на НЗОК

  • 08 юли 2014 12:22

  • 1691
  • 2
Дават за разглеждане актуализацията на бюджета на НЗОК
©

Ще разгледаме точката за актуализацията на бюджета на НЗОК.

Това заяви след срещата при Миков председателят на ПГ на БСП Атанас Мерджанов, предаде репортер на Novini.bg.

Припомняме, консултациите започнаха без ГЕРБ и Атака. В същото време в друга зала на парламента Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пък бе събрал представители нас синдикатите, с които обсъди работата на кабинета „Орешарски“.

Към края на тази среща зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 се присъедини към консултациите при председателя на парламента.

По рано днес стана ясно, че Министерският съвет ще решава дали могат да се намерят допълнителни средства за здраве до края на годината. Предложението за актуализацията на бюджета на Здравната каса трябва да бъде внесено днес в здравното министерство, а министърът на здравеопазването Таня АндрееваТаня Андреева Таня Андреева е родена на 7 юли 1973 г. в София.  Завършва Медицинския факултет към Медицинския ще го предложи за обсъждане в МС.

Надзорният съвет на Касата настоява бюджетът да бъде актуализиран с 328 милиона лева, но по сметки на лекарите към момента липсват около 500 милиона лева за болниците. Ако кабинетът се съгласи с актуализацията на бюджета на НЗОК, думата вече ще имат депутатите. Засега не е ясно откъде ще се намерят пари, но прогнозите са, че здравеопазването върви към колапс.

Последвайте канала на

1691 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.07.08 | 22:05

2
POKANETE DYANKOV ZA OTGOVOR-K O I- K O I
Анонимен

2014.07.08 | 22:05

1
И питайте курвата БОЙКО къде отидаха 1,5 милиарда лева източени от Здравната каса?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини