Вихра вече с нов мъж до себе си (снимка)

  • 17 септември 2011 17:27

  • 21413
  • 2
Вихра вече с нов мъж до себе си (снимка)
©

Зарязаната от Иван Вихра си хвана нов мъж. Промяната в сърцето й настъпи по-малко от месец, след като цяла България научи за изневярата на „опосума” с колежката й Ирина Сарачинова.

Отчаяната съпруга се появи с новия си обожател на ревюто на Жени Живкова в зала 3 на НДК в четвъртък вечерта – пише „България днес”. Водещата на „Станция нова” гордо поведе новия си избраник между редовете и натри носовете на всички злостни клюкарки, които я съжаляваха след любовните изпълнения на съпруга й, пише kliuki.bg.

„О, той е доста по-висок и представителен от неверния Иван” – коментираха гостенките на дефилето. „Вихра може би най-сетне случи на мъж” – кимаха с одобрение гостите на модното ревю.Раздялата на Иван и Вихра бе най-коментираната тема в светски план през лятото. Докато отчаяната съпруга ближеше рани в дома си, мъжът й се вихреше на морето с новата си любовница Ирина. Двете съперници не се отказаха от телевизионната си кариера и стартираха рубриките си в предаването на Нова ТВ. Зрителите отбелязаха, че Вихра се е взела в ръце, докато Ирина изглеждаше неглиже.

Последвайте канала на

Novini.bg
21413 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
BAB

2011.09.18 | 22:53

2
ЕВАЛА ВИХРЕ! ТОЧНО ТАКА ТРЯБВАШЕ.
шуши

2011.09.18 | 22:22

1
Браво, Васко. Само така. С Вихра сте много хубава двойка!

Добави коментар

Водещи новини