Мъж разби бутилка в главата на авер при пиянска свада

  • 01 юли 2014 19:13

  • 944
  • 1
Мъж разби бутилка в главата на авер при пиянска свада
©

Поредна пиянска свада, която завърши с ранен, се разигра в Момчилград, съобщи "Новинар".

Препирнята между двама авери се разиграла посред бял ден в местна кръчма в понеделник. Единият от тях бил седнал от сутринта на сладки приказки със свои познати в заведение, като компания им правели и чашките с алкохол, които пристигали една след друга. Около 12.30 часа на обяд обаче „играта” загрубяла.

През вратата нахлул 40-годишен мъж, който бил въоръжен с бутилка в ръка. Вместо да остави шишето на масата и да го пресуши с компанията, той го стоварил върху главата на 37-годишния си познат. Безмълвен, хулиганът се обърнал и, излизайки от кръчмата, с пепелник счупил предното стъкло на автомобила на потърпевшия.

Пострадалият веднага бил прегледан в спешното в Момчилград и е освободен да се лекува вкъщи. Извършителят обаче се скрил и е обявен за местно издирване. Образувано е досъдебно производство.

Последвайте канала на

Нора Виткова
944 1

Коментари 1

Добави коментар

2014.07.02 | 09:57

1
Това е НИЩО пред факта , че гербаджийският уродлив водач Борисов освен параноик е мутроидиот , тиква , к,урва, лъжец, крадец, сикаджия , бандит, простак , тюфлек , фалшификатор , мързеливец , глупак , тъпанар ,чалгаджия и ПОЗОР за България ! Айде при Мишо Бирата !САМО ВОЛЕН ! АТАКААА !

Добави коментар

Водещи новини