Николай Младенов: Не сме хора втора ръка

  • 17 септември 2011 14:04

  • 992
  • 2
Николай Младенов: Не сме хора втора ръка
© булфото

Българските граждани не са граждани хора втора ръка, обяви на извънреден брифинг външният министър Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27.

Поводът за това беше вчерашното решение на Холандия да наложи вето върху българското членство в Шенген. Според министър Младенов холандското вето не е в дългосрочен интерес на Европа, която всъщност има интерес България да влезне в Шенген, колкото се може по-скоро. Министърът каза, че ако на 22 септември България не бъде приета в Шенгенското пространство, ние ще преосмислим нашето отношение към предстоящите промени в Шенгенското законодателство.

По повод казуса с руските туристи министър Младенов заяви, че случаят е изключително неприятен и трябва да се търси отговорност.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
992 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
123

2011.09.19 | 08:44

2
Как да не сме втора ръка с такъв външен министър. Този е по - голямо недоразумение от Надка Михайлова.
evgeni

2011.09.19 | 08:42

1
---- Прикрепено писмо ("I"do cecka cacheva) ---- Подател: evgeni slavkov До: oficce@parliament.bg, press@parliament.bg, webmaster@parliament.bg, cecka.cacheva@parliament.bg Относно: "I"do cecka cacheva Дата: Събота, 2011, Септември 17 16:32:32 EEST Ако сивата икономика е следствие на миналото госпожо Цачева,сегашния кабинет каква политика провежда ,не е ли ЛОБИРАНЕ,ПРИКРИВАНЕи "изпиране И" и узаконяването И/на Сивата/ ?????

Добави коментар

Водещи новини